motor cok sağlam duruyo hakkatten 10 numara olmuş bence son noktayı koymuşlar burgmanı sallar bu motor hemde cok sallar
Gilere Nexus 500...Kymco xcıtıng 500 ün yanında zaten BURGMAN a motor dendiğinde içim sızlıyor...
Myroad ın fiyatı hakkında bir bilgi var mı?.......
Şu an için sitesinde fiyat belirtilmemiş.Eğer yeni Xciting500i.e.'yi getirip eski fiyattan satarlarsa,Myroad700'de en çok 15000-16000ytl civarında olur diye düşünüyorum.Honda/SW600'den pahalı satmaya kalkarlarsa piyasada çakılmamaları için hiçbir sebep yok.
O zaman SW daha cazip donanımlarıyla.... Bence tutulmaları için aşağıda fiyat belirlemeleri lazım.....:cat:
Şahsen ben SW tercih ederim....:cat::cat: Her ne kadar honda antipatisi olsada kymco nerde honda nerde?....:cat::cat::cat:
O kadar para bağlayacak adam 1. ci olarak marka... 2. ci olarak 2.el piyasası... 3. olarak SW daha konforlu.... 4. olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum....:cat:
kymco suzuki ye rakip mi buna gülerim hemde doya doya![]()
Aynen katılıyorum.Bi şu ekonomik için yakıtını kastettiysen,o biraz göreceli.
Büyük ihtimalle Myroad fuar'a gelecek.Kafamızdaki soruların bir kısmına cevap bulabileceğimizi sanıyorum.Özellikle Maxi veya megascooter piyasası artık çok daha haraketli geçecek.Zira bildiğim kadarıyla Peugeot'da mart'ta 500cc'lik Satelis'i piyasaya sürecek.Tüketiciye yarıycakmı?Zaman gösterecek.
Kuzen fuara gelmedim bu makina...Kymco fuarda çok silikti...ama senin kafandaki KYMCO sevdası hiçç bitmez...![]()
Bırakalım kymco'yu falan scooter'da dünyanın kabul ettiği tek ülke İtalyadır.Scooter alacaksan bu kesinlikle italyan olmalı kullananlar iyi bilirler,sadece scooter değil hangi tarz motosiklet alacaksan bu İtalyan olmalı, fuarda Ducatı leri hepimiz gördük tek kelimeyle muhteşem makinalar.Motosiklet İTALYAN işidir.:cat:
Makina kalite ve yakışıklı ama yağı suyu ve yakıtı da eklenince hatırı sayılır bir
ağırlığa yani 300 kg ye yaklaşıyor bence biraz diyete ihtiyacı var,neredeyse
bir cruiser gibi olmuş.
Bırakalım kymco'yu falan scooter'da dünyanın kabul ettiği tek ülke İtalyadır.Scooter alacaksan bu kesinlikle italyan olmalı kullananlar iyi bilirler,sadece scooter değil hangi tarz motosiklet alacaksan bu İtalyan olmalı, fuarda Ducatı leri hepimiz gördük tek kelimeyle muhteşem makinalar.Motosiklet İTALYAN işidir.:cat: