medyada tanıdıgı olan?

cbrhalil var ama sade buy videoyla olcak iş değil ama yinede ona söylerim ben, varsa bunu yayınlama imkanı dener bence

Video ya baktım ama iş görecek şekilde birşey değil, çünkü bununla alakalı haber yapmak için görüntü yetersiz, fakat bu trafik konusu ile alakalı açıkcası bişeyler yaptırmaya çalışıyorum kanala, ilgilenen arkadaşlarıma teşekkur ederim.

cbrhalil' Alıntı:
Video ya baktım ama iş görecek şekilde birşey değil, çünkü bununla alakalı haber yapmak için görüntü yetersiz, fakat bu trafik konusu ile alakalı açıkcası bişeyler yaptırmaya çalışıyorum kanala, ilgilenen arkadaşlarıma teşekkur ederim.
ustad bi isi cozersen,hem hayir duasi alirsin..hemde bizim soforler biraz akillanir..belki.....ilgine tesekkurler..

Kanal 7'de stajyerim ama kanal 7de bunu göstermek hiç bir işe yaramaz.

site modlarından TEROR kardeşim Haber Ajansında muhabirdir...bilgilerine...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee sonuç ne oldu gösterildi mi gösterilme dimi,gene de ufak bir haber olarak yapılabiliri ,malesef böyleleri çok dışarda:(

görüntüyü şeflerime gösterdim daha öncede böyle ilginç yada değişik görüntüleri yayınlamak için servise koymuştuk fakat bu kabul görmedi malesefki devlet ve protokol işleri arasında ezilip gitti bu görüntü.Ben elimden geleni yaptım kusura bakmayın yayınlatmak isterdim napalım kısmet değilmiş.:cat:

Herkes bu videoyu olabilecek kadar çok insana maillesin, tv'de yayınlanmasa bile en azından otomobil sürücülerine ulaşsın arkadaşlar. Unutmayın artık internette çok etili bir iletişim aracı bu konularda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar