Açıkçası arkadaşın 1 torba kan yüzünden hasta kaybediyoruz demesine şaşırdım doğrusu, Bu nasıl bişeydir Allah aşkına, Örneğin bir acil CABG'de bile hastanın fazla yakını yoksa biz ameliyathane ekibi olarak hastaya kendi kanımızı veriyoruz. Bunun diğer hastanelerdede böyle olmasını dilerdim, gerçekten şaşırdım.
bizde veriyoruz kanımızı gerçekten bu formu açmasaydım daha ii ederdin sanırım soru sormak yerine yada yargılamak yerine sizden bir yardım istendiği zaman yardım edin bence kusura bakmayın rahatsızlık verdik tabiki bir kan torbayla hasta ölmez ama sizde bilirsinizki bi kan torba çok daha önemli olabilir biz çok açık kalp yapıyoruz 1 kan torbası bizim için çok şey ifade edebiliyor.neyse uzatmıyım herkeze teşekkürler..[/QUOTE]
Haklısınız, 1 kan torba çok şey ifade edebiliyor, ancak bunun hastanın hayatına mal olması beni şaşırttı.
Yanlış anlamayın benim sizi yargılamak gibi bi düşüncem yoktu, böyle anlaşıldıysa özür dilerim, buradaki asıl sorun milletimizin '' Bana dokunmayan yılan bin yaşasın '' yasası. Kendi başlarına bir hastalık gelmediği sürece diğer insanları düşünmüyorlar. Bu böyle devam ederse ileride daha çok kan sıkıntısı çekeriz gibime geliyor.
Ayrıca size böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim, hastalarını düşünmeyen bir teknisyen olsanız böyle bir konu açma girişiminde bulunmazdınız:rendeer:
( NOT : Şu an bizim ameliyathane çıkan yangından dolayı faaliyette değil ancak, Bursa'da olan forum üyeleride buraya tel no'larını ve kan grublarını bırakabilirler. Herhangi bir acil durumda ben onlara ulaşabilirim. )