Mecidiyeköy Gülbağ'ta Kapalı Otopark

Herkese selamlar , motorumu 10-15 gün içinde İstanbul'a getirmeyi düşünüyorum , Şişli Belediyesinin Otoparkına ve Gülbağdaki başka bir otoparka sordum fakat yerleri yoktu . Mecidiyeköy-Gülbağ civarında bildiğiniz kapalı otopark varsa yardımcı olabilirmisiniz

bir sürü var. getirince biraz dolaş sana yakın olanı seçersin

Profilo alışveriş merkezi ? avm bomboş ama otoparkta yer bulamassınız ücretsizdi diyede hatırlıyorum öyle güvenlik sıkıntısı da yok.

Teşekkürler , bu otoparklar 24 saat açıkmı peki ?

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Profilo alışveriş merkezi ? avm bomboş ama otoparkta yer bulamassınız ücretsizdi diyede hatırlıyorum öyle güvenlik sıkıntısı da yok.

Teşekkür ederim , ücretli olması önemli değil , motor 1 ay kalacak İstanbul'da içim rahat olsun yeter .

Son zamanlarda AVM'lerden 3-4 motor götürdüler ne kadar güvenli olur iyi araştırın derim.

Agv

Arkadaşlar Gülbağ'da Gülbahar caddesinin sonunda Martı Sokak'ta kapalı otopark var. Arkadaşım sayesinde haberim oldu benim. Güvenilir. Kapalı otopark ve 7/24 hizmet veriyorlar. Kamera ve güvenlik görevlisi mevcut. Yıkama da yapılıyor. Aylık 100 TL

Gülbahar Mahallesi. Martı Sokak No: 8

Yılcar Oto Yıkama ve Kapalı Otopark 05363695933

motorla 5dk dolan bulursun zaten awm lerde 1 ay bırakılmaz bence günlük işini görür ama maks 100 liraya bir otopark bulursun bir ay kalıcaksa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar