- Konu Yazar
Ben grenajsız motosiklet devrini kapattım hocam. Zevkler elbette tartısılmaz ama MT 07-09-10 saçma sapan motosikletler bana göre.. Hepsini kullanma şansım oldu kısa-orta-uzun vadede. Amaç şehiricinde eğlence ise evet. Ama SP almıyorsanız eger, MT 09 un frenleri son derece yetersiz geldi bana kullandıgım 1 sene boyunca. Suzuki sıkıcı, Trident küçücük, Hornet bu kulvarda f/p olarak uzak ara önde . Honda fanı olmasam da sonuçta Honda![]()
Sp versiyonda bir fark yok frenlerde vs.bendeki 2021 direk basan radyal fren merkezi vardı frenler baya baya güzeldi.yeni kasa sp de adamlar brembo staylema koymuşlar omu düşünemiyorum.grenajlı bende istiyorumda nedense hiç bir üretici o işe girmiyor.aklımda bmw xr1000 geliyor başka grenajlı uygun tracer9 geliyor.sport turing vs zaten yok bir ara tirumph speed triple rr kovaladım uygun gibiydi oda uçtu fiyatı.ben duramam yeni kasa sp olmak kaydıyla seneye falan çökerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Çok doğru karar. Güle güle, keyifle kullanın...
Bunu her mecrada tekrar ediyorum. Hornet gerçekten fotojenik bir motosiklet değil. Ancak yanına gidip incelediğinizde, üzerine oturup sürdüğünüzde bambaşka bir motosiklet ile karşılaşıyorsunuz. Sınıfında fiyat, güç, donanım, kalite, servis bağlamında kesinlikle rakipsiz olduğunu söylemeye gerek bile yok.
Aramıza hoş geldiniz...
Valla bu benim 7. Motorum falan ilk görüşte anlar oldum artık.direk gördüm ki ilk kez gördüm tamam dedim.tabiki fiyat çok büyük etken ama cihaz güzel.şimdide aliexpresten modifiye işine başladım