- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar mcxi yeni aldım evet ama birden bire yetmiyo gibime geldi
mcx(3)+4=7 bin tl 'ye ne gibi bi motor alabilirim biraz akıl verirmisiniz ya ne tarz düşünüyosun dicek şimdi bazı arkadaşlar ama inanın bende bilmiyorum
chooper baktım biraz şimdi 250lilik chooperda alsam 150-160 gidemicem uzun yolda ama rahat ve sakin kullanımda iyi bi tip bunu düşündüm bana hitap etmiyor sanırım yazları 5-6kere uzun yola gezilere gitsem onun dışında hep şehir içindeyim aksiyona gelmicek bi tip olduğu için chooper eledim scooter zaten hiç tarzım değil şöyle gösterişli kalıplı bi naked olur ss olur o tarz bi motor şehir içinde biraz aksiyona gelebilecek şehir dışı motoruma sarıldığım zaman zaman tünelinde uçar gibi gitmek istiyorum daelim roadwine baktımda biraz şikayetçi gibi kullanıcılar japon olarak tavsiye edebilceğiniz bişey varsa onada bakabilirim ki ben bulamadım hızlı güçlü bi japon bu fiyatlara en fazla gösteriş için yzf r125 belki bulunabilir oda işime gelmez uzun yolda 125cc motor :/ 130 gitsin hadi yetmez sanırım bana 130u zorlasan mcxde yapar bunun dışında gs500ler var ama eski model ya işte sevmiyorum en azından 2007den üstü bi model olmalı yuki spitzerlere baktım şikayet yok gibi iyi bakım ve kullanımla normal ortalama bi çinli kadar gider galiba ama beygiri çok düşük bunun dışında bumoto var oda parça servis sorunu varmış ilerde dahada çok olucaktır kesin ve motor elimde kalıcaktır o yüzden ondanda uzak durucam hyosung var 2007-2008 bulunur bu fiyatlara belki zorlarsam 8e falan enjeksiyonlusuda bulunur ama parça fiyatları dudak uçuklatıyor fikirlerinizi bekliyorum