mct hakkında bilgi

arkadailar meraba.aranıza yenı katıldım sayılır.motor konusunda pek bı tecrubem ve bılgım yoktur.sızden ogreenecegım cok sey var.bundan 2 ay once sıfır teşir yuki150t almıştım.motor servisten cıkmadı.gece gunduz bı arıza.en son karbıratoru hastaydı grenajındada kırık catlak ve cızıkler vardı.bı kac defada dustum : yalnız kendımı ıyı gelıstırdım o motorda.kılometresı 2500deyken gecen hafta takas yaptım ve 9000kılometrede mct250 aldım uzerınede 450tl verdiim.motor temiz.sadece tıtremesı cok oda kesiliyormus sanırım.simdi size sorum sizce mantıklı bı takasmı yapmısım yoksa kazıkmı yemısım
? etratakı tanıdıklar cok ıyı yapmıssın falan dediler.o scootera 750 tl veriolardı en azından bunu degerınde satma dururum olucak sanırım.dusuncelerınızı paylasırsanız sewınırım saygılar..

gayet güzel ,motor temiz demişsin ,yukidende dertliymişsin iyi yapmışsın hayırlı olsun :cat:

ewy usta bı benzınınden dertlıyım.150 flan yakıyor bu normalmi sizce mctler için

gayet normal bahsettiğin yakıt ;) benzinin litresinin 4lira 20 kuruş civarı olduğunu düşün sende iyi olduğunu farkedeceksin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar