Mct 250 aldım ama

Beyler herkese merhaba,

Ben 17 yaşında bir öğrenci kardeşinizim.

Bugün mct 250 aldım kaporasını verdim yani yarın noterden alacağım. Şimdi satan arkadaş yağını falan değiştirmen gerek dedi.

Sizce bir motor ustasına mı götürmeliyim yoksa kendim motul yağlardan alıp kendim yağını değiştirebilir miyim.

Yapabilecek yerin varsa kendin degistirebilirsin filtre falanda degistirmek istersen ustaya gotur 20 lira iscilik verirsin ugrasmazsin. Hayirli olsun bu arada tekeriniz duz bassin

Elin yatkın ise gayet basit değiştirebilirsin ama yapamam uğraşamam dersen en fazla 20 30 lira işçilikle yaptırırsın birine.

eğer eliniz yatkın değilse gerek yok siz verin 20 tl usta halleder yağ bu sıkıntı olmasın tapa falan iyi sıkılmazsa kitler motor.
Hayırlı olsun.

Beyler herkese merhaba,

Ben 17 yaşında bir öğrenci kardeşinizim.

Bugün mct 250 aldım kaporasını verdim yani yarın noterden alacağım. Şimdi satan arkadaş yağını falan değiştirmen gerek dedi.

Sizce bir motor ustasına mı götürmeliyim yoksa kendim motul yağlardan alıp kendim yağını değiştirebilir miyim.

Emre merhaba; ilk sefer yağ değişimini filan bir usta yapsın sende izle ne yapıyo nasıl yapılıyor. bu arada yaşın 17 motoru babanın üzerinemi yapacaksınız. aklında bulunsun reşit olmadığın için imzanın geçerliliği yok diye biliyorum.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
şimdiden hayırlı olsun...
size tek önerim motula ıphone a bir sürü para bayılmaya gerek yok...
4 t castrol yağ alın fazlasıyla yeter motorunuza... aradaki farka da buji filtre vs şeyler alırsınız...:cat:

İlk ise elini sürme git izle başında dur.Heryeri batırırsın .Al kendin yağı ver değiştirsin 5 dakikalık iş 20 lira bile çok anasini satim :)

Dostum sen motoru begenmıs olman motorun ıyı oldugunu gostermez,

Sen bır motorcuya baktır kontrol ettır,
begenırsen al ve bakım yaptır,

mct parcaları pahalıdır,
ve motor işçiliği ağırdır,

o sebepten ıyı baktır kontrol ettır,,,

Ha birde sana samimi bir amca tavsiyesi.
Muhakkak lastikleri kontrol ettir.Umarım dandik bir lastikle sürmezsin o motosikleti.Asfalt ile aşk yaşatır mct lastikler kötü ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar