cinomafia' Alıntı:
Arkadaşlar türkiyede mazotla çalışan bir motor görmedim benim almanyada bulunan motorumun aynısını burda yapmak için ne gibi belgeler lazım daha doğrusu değişikleri nasıl onaylatabilirim,yakıtı az 2 litreyi 100km de geçmiyor vede bitkisel çiçek yağıylada çalışıyor aynı zamandada çevreci bir motor,yardımlarınız için teşekkürler.
bak arkadaşım herşeyden önce san birşey söylemek isitoyorum burası türkiyeeeeeeeeee?????
burda senin gibi öyle ucuz yakıtlarla araç çalıştırmayı başaranlar oldu fakat şuan o adamların hepsi kayıp öldümü kaldımı belli degil.
sen şimdi çiçek yagıyla çalışan bir motor yaparsan 1. gün bütün tv kanallarına çıkarsın 2. günde kaybolursun bulamazlar seni.
üzgünüm ama gerçekler böyle. ama sen yine hayatını riske atıp bu işi yapacaksan sen bilirsin :silent:
bence sen hiç böyle onayla felan ugraşma motora istedigin sistemi uygula sorun çıkmaz. motora dıştan bakıldıgında farklı bir sistem oldugu belli olmasın yeter. bu ülkede ne arabalar trafik muaynesinden geçip trafaige çıkıyor. böyle onayla ugraşmazsan sorun olmaz ama illada ben bu sistemi türkiyeye getirdigimi onaylatıcam diyorsan yakınlarınla vedalaş derim. ne olur ne olmazzz:silent: :silent: