Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

Motosikleti
150mh drift / D400 Ug
Bir pantolon arıyorum bütçem max 10bin diyebilirim en azından dizlerime gelen rüzgarı engellemesini istiyorum biraz bakındım yazlıklardan bir tane buldum ama kalitesini bilmiyorum
Bu ürün güzel mi değilse başka ne önerirsiniz illa bütçe 10bin diye 10binin hepsini vermem şart değilse biraz daha uyguna da olabilir kamera da almak istiyorum
bir de vecton diye bir yer var gidip deneme şansım maalesef yok mesela o siteden bu ürün nasıl

Motosikleti
D400
motorda ekipmanları giyince farklı bir tipe bürünüyorum ondan dolayı görünüm merakım hiç kalmadı beni olası durumda korusun gerisi önemsiz

vecton bilinen bir yer; tech90'ları falan da satıyor. bence üzmez.
riderdenim de f/p olarak fena değildir. lvl2 ile geliyor hem.

Motosikleti
D400
riderdenim eskişehirde varmış 2.5 saatlik mesafe var çıkıp gidebilirim değer diyorsanız

valla hocam ben vectom un sitesinden 2 model alıp denedim; kilo sebebiyle bi yeri olsa bi yeri olmadı bi türlü uygun model bulamadım.
kilo /boy probleminiz yoksa rahat model bulursunuz. kalite olarak bence fiyatına göre iyi modelleri var.

direk bilen arkadaşlar yorum yapacaktır illaki ama uygun model bulamazsanız riderdenim de boy/kiloya mutlaka uygun birşey bulunuyor.

Motosikleti
150mh drift / D400 Ug
valla hocam ben vectom un sitesinden 2 model alıp denedim; kilo sebebiyle bi yeri olsa bi yeri olmadı bi türlü uygun model bulamadım.
kilo /boy probleminiz yoksa rahat model bulursunuz. kalite olarak bence fiyatına göre iyi modelleri var.

direk bilen arkadaşlar yorum yapacaktır illaki ama uygun model bulamazsanız riderdenim de boy/kiloya mutlaka uygun birşey bulunuyor.
178-90 kiloyum yani kiloluyum o zaman beni de üzebilir

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Denemeden almayın. bedene tam oturması gerekiyor diz korumaları, kalça korumaları falan kaymasın.

Ben Riderdenimden aldım likralı, korumalı güzel pantolonlar. yalnız boyunuza göre bir uzununu alın motora oturunca diz korumalar nedeniyle yukarı çekiyor.

vecton iyidir, daha önce onların sattığı overlap diye bi marka vardı, onu kullanıyorum uzun yıllardır, baya sağlam çıktı, likralı olması da rahat, ayrıca dışarıdan fermuarlı çıkarılabilir dizlikler acayip konforlu, bi yere oturduğunda dizlikleri çıkarıp rahat rahat oturabiliyosun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Vecton'dan 2 pantolon aldım, ikisinde de soyunma kabininde giyip de "tamam, alıyorum" desem bile aldırtmadılar. Beni striptizci gibi sandalyeye ters oturttular ve oturuş pozisyonunda dizlerim kırıkken korumaların yerine baktılar, hatta ayarlama yaptılar.

Motosikleti
150mh drift / D400 Ug
Eskisehirdeydim honda mağazalarından birisi satıyormuş lavuğun tavrını beğenmedim çıktım 3-4 güne izmire gidicem lavuk sinir etti

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
o zaman eskişehre doğru yola çıkmam lazım riderdenim için, değer mi peki riderdenim'e hiç bilmiyorum çünkü
Benim pantalonum riderdenim ama ben 2017 yılında almıştım. benden sonrasında kot kumaşı kalitesi düşümüş diyorlar, bilemedim.

Ben de yazlık pantalon alma niyetim var bir ara denk getirirsem istanbul'a gidince vecton tech-90 mağazasına gideceğim, vecton bi tık daha iyi.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Normalde yıllardır Tech 90 city Kevlar modelini kullanıyorum, taş gibi pantolon eskitemedim. Yaz aylarında biraz bunaltıyordu. Evvelki gün tam yazlık olarak Motomax'den Clover Airjet 6 fileli tekstil pantolon aldım. Nakitte 7 bin küsur bir fiyata geldi. Bugün gelecek bakalım, deneyip göreceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar