Maybach ın maslak trafiğinde ilerleyememesi

Motosikleti
Ns200 15"
Forumdonanımda Milletin problem Çözeni olmuştum. Misal , arabasında problem var çözülememiş gibi.. Rica minnet yazıyor.
Git diyorum falancaya selamımı söyle işini görür.. İşi görülüyor , bi teşekkür yazmaya üşeniyorlar.
Ben arada girip birşeylar karalamayı çok seviyorum , Birde Meslek ile ilgili mevzular olunca , AutoCad kursuna giderken bir forum bulmuştum , Kursta öğrendiğimin on katını forumda öğrendim .. Bilgi paylaşıldıkça büyüyor..
Abi forumdaki tecrübeler çok başka, eğer kemikleşmiş kişiler varsa karşılıksız bilgi aktarımını çok güzel sağlıyorlar. Aklımda W124 200E hakkında bir kanal açıp bilgiler paylaşmayı düşünüyorum, o bu şu nasıl değişir olarak bir kanal açmak ve insanları bilgilendirmek benim açımdan tanınarak ilerde belki ekstradan bir meslek olarak görebilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdonanım'da epey bir dolanmışlığım var , Bebe yuvası olduğu için oraya uğramaz oldum..
Burası Motor Camiasıdır , Akıllı usduruplu ortam olur diye düşünmüştüm , Ama yalan yok Forumdonanım ile mukayese edilmez. Hakkını verelim.
Burada genelde dört tip Karakter oluyor ,
1. tip Bebe Takımı , Aman bir mevzu çıksada laf çakıp kendimi ıspatlasam havasındaki Ergenler :)) Maalesef Keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş. Bundan kaçış yok farkındayım.
2. Tip , Nadiren gelip ortama bakıp çıkan , etliye sütlüye karışmayan ama Başı sıkıştığında fikir soran cevabı buluncada Teşekkür bile etmeden ortamdan sıvışanlar.
3. Tip , Akıllı uslu yorum yapan ama Ergenler ( 1. Tip ) tarafından kendilerini ıspat etme şansı olarak sürekli eleştiriye maruz kalan Bizim Mazlum.
4. Tip .. Olmuş ve Pişmiş tayfa takımı .

Olmuş .. derken Hiç olabilenleri kastettim.

Bu arada .. Mazluuummmm , Pişiyorsun merak etme !
ben mazlummuyum şimdi :)

O zenginlerin para verse de yaşayamayacağı tek şey nedir biliyor musunuz?.....
Ben bilmiyorum. Zengin adam, parası olan adam her istediğini elde edebilir. Onun için boşuna kasmayın. Emin olun o maybach lı trafikte takılmak istemeseydi, takılmazdı. Sizin için zorunlu olan bir şey , onlar için sadece tercihtir. Bizler bile o insanlar için sadec

DH forumda nickiniz neydi?
Özelden yazdım.. Benden izinsiz paylaşmassanız sevinirim.. Haa isteyen olursa özelden yazarum tabii..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi forumdaki tecrübeler çok başka, eğer kemikleşmiş kişiler varsa karşılıksız bilgi aktarımını çok güzel sağlıyorlar. Aklımda W124 200E hakkında bir kanal açıp bilgiler paylaşmayı düşünüyorum, o bu şu nasıl değişir olarak bir kanal açmak ve insanları bilgilendirmek benim açımdan tanınarak ilerde belki ekstradan bir meslek olarak görebilirim.
Mercedes ile alakalı bir parça vs ihtiyaç olursa ( özellikle eski modeller ) Bu işin konpedanı olan birisi var.. ama sakın Benim selamımı söyleme :)) iki katı kitler yeminle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben mazlummuyum şimdi :)
Valla daha Kimseyi tanımıyorum.. Az biraz sabret sonra söylerim..

Motosikleti
Ns200 15"
Mercedes ile alakalı bir parça vs ihtiyaç olursa ( özellikle eski modeller ) Bu işin konpedanı olan birisi var.. ama sakın Benim selamımı söyleme :)) iki katı kitler yeminle.
Abi valla şu an Jetronic tamir takımına ihtiyacım var, kestirdiğim diyafram işe yaramadı 1-2 ay idare etti sonra saldı kendini. Tamir takımı bulabileceğim bir yer varsa çok iyi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi konu başka yerlere gelmişte ben başından bir fikir paylaşayım. Siz ne yaparsanız yapın.

Her sabah işe, her akşam eve gitmek için yola çıkmak dahi modern köleliktir benim gözümde. Sabah kalkıp bugün hangi plajda denize girsem, bu hafta nereyi gezsem yerine bugün ne ödemem var diye düşünüyorsam ne scooterla işe gitmemin bir avantajı var ne maybach'la.

ooo act bak buna katılmıyorum.

ya deniz, güneş, pilaj nereye kadar. kafayı yersin bir noktada.

77 sulalesine kadar yetecekj paramızda olsa, calısıp, üretmek doğamızda var. pskolojik bir ihtiyac.

sen onu bunu boşver de cok ciddi bir soru soracam.

istanbul trafiğinde sürekli ferrari mi gs1250 mi ?

net ve kısa cevap olsun. Birkaan da görsün öğrensin bişeyler.

Bur AK .
İstanbul trafiğinde sürekli ferrari süren zengin yok kaç kere anlattım ama son bu zaten.
Oturduğun semtte İstanbul'un çoğu ilçesinde göremezsin.
Kullandıkları yer sadece kendini gösterdikleri yer elit semtler ve otoban olur .
Zaten araç çoğu semte giremez ilk tümsekte kalır basık araba kullandıysan tahmin edersin. çekiciyle çıkmak zorunda kalır.
Daha harbi uğraşmayacağım adamda para varsa dert etmiyor trafiği dedim sen konuyu nelere çektin.
Kralsın sen en iyisini bilirsin senden öğrenecek çok şeyim var saygılar ..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Zaten araç çoğu semte giremez ilk tümsekte kalır basık araba kullandıysan tahmin edersin. çekiciyle çıkmak zorunda kalır.
Yenilerin çoğunda lifting var. Problem olmuyor. Ama sürmek yinede stresli.

ooo act bak buna katılmıyorum.

ya deniz, güneş, pilaj nereye kadar. kafayı yersin bir noktada.

77 sulalesine kadar yetecekj paramızda olsa, calısıp, üretmek doğamızda var. pskolojik bir ihtiyac.

sen onu bunu boşver de cok ciddi bir soru soracam.

istanbul trafiğinde sürekli ferrari mi gs1250 mi ?

net ve kısa cevap olsun. Birkaan da görsün öğrensin bişeyler.

Hayatı yaşamakla alakalı görüşüm siz dünyalılara kıyasla çok farklı buna cevap verirsem anlaşılmayacağım. Yinede deneyeyim. Koleksiyoner falan değilse her gün binmeyi hedefleyecek adam itibar kaygısı olan adamdır. Bağcılarda ferrariye biniyor bak. İşe gittiği zaman 120bin liralık scooter'la işe gidip gelecek kadar boş vermiş. Müşterilerin "patronu" hiç dükkanda bulamadığı işverenim. Bugün yeteri kadar pasif gelir elde ettiğimi düşünsem şirketin kapısına kilit vurur dünyayı gezmeye giderim. Bu soruyu sormak için doğru kişi ben miyim sence?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
İstanbul'da sadece karayolu araç trafiği yok ki. Mesleğimden gördüğüm, denizde boğaz sırasında; Havada landing ve taxi bile trafikli. Yabancı meslektaşlarıma anlatırken "City of Pure Chaos, City of Traffic" gibi ifadelerle anlatıyorum. Emniyet şeridinde bile trafik var. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey.

Abi valla şu an Jetronic tamir takımına ihtiyacım var, kestirdiğim diyafram işe yaramadı 1-2 ay idare etti sonra saldı kendini. Tamir takımı bulabileceğim bir yer varsa çok iyi olur.
Özel mesaj atamadım. Bana Özelden yazın , size dönüş yazayım. İzmirde Mercedes toplama konusunda uzman tabiri caizse fırlama biri var , onun numarasını vereyim. Arayın sorun. Bilmediği yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar