Mayalara inansak mı Kay yagıyor.

Motosikleti
Tracer 7
yaa yok arkadas bu forumda ne takıntılı ınsanlar var bırazdan benı putperes de ılan ederler yuhh dıorum baska bsy demıyorum geyık olsn dıye actıgım konuya ogut verır hale geldınız neden cok bılmıslık yerınee aa bır anda kar mı yagdı yada eyvah dunyanın sonu gelıoms fln dıye takılsanız olmaz dımı.Hemen ısı atalarımıza bagladınız yetmedı dıne dogru gıdıyor hayırlısı bakalım...

Aman hocam dikkatli ol...ne öyle mayalar filan...gecende bı arkadaşda zen ve motosiklet bakımı diye bı kitaba gönderme yapti da yemediği laf kalmadı...bunlar ecdad dan girer en sonunda seni kafir ilan ederler...
Haa... Bı de hükumeti filan elestirmiycen,çok sinirleniyolar...

ne güzel geyik makarası yapılırken küçük geyiklerin yanını büyük geyiklere bırakması çok güzel olmuş, hocam kar bu ne zaman yağacağı belli olmaz, sabah bizim buralarda bembeyazda ama bir güneş çıktı hemen eriyiverdi artık yağan karında dayanma gücü kalma dı nedense, artık yer yüzü baharı bekler üzerinde ki beyaz örtüyü atıp birbir renkli çiçeklerin açtığı günlerde görüşmek üzere,

mayalar hanı maya uygarlıgı var m.ö. Yasamıslar takvım yapmıslar aralık 2012de son buluyor... Anladın:) ben sasırdım durduk yere sıcak havada ıstda yagması garıp geldı bana...
havaların soğumasını güneşteki fırtınalardan kaynaklanıyor muş en azından bilim adamları öyle diyor.

Kocaeli İl Temsilcisi
sabah karamürsel -kocaelinmde dolu yağdı saat 05:00 civarları ama kar düşmedi :) pazar günüde havaların 18-19 derece olacak gibi görünüyor :)

Moderatör
sabah karamürsel -kocaelinmde dolu yağdı saat 05:00 civarları ama kar düşmedi :) pazar günüde havaların 18-19 derece olacak gibi görünüyor :)
Sonuc ne abi simdi? Sen mayalara inanacak misin? Hamuru mayalayip, ekmek yapacak misin? İnanmayip da ne yapacaksin? Amacin ne soyle? Nedir niyetin?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
irfanın mayalar hakkında derin araştırmaları var
pakmaya dan doktora sahabısı

Zaten Normal olan hava şartları bu hacı.. Bunda şaşılacak birşey yok. Aslında tuhaf olan yaklaşık 15 yıldır sıcak geçen kış.

21 aralık 2012 hadi bakam. Bi arkadaş sormuş onun için güncelledim.

teşekkür ederim :)

önemli değil. Paylaşmak güzeldir. Bikaç bişey yazmıştım bu konuya. Ordan aklıma geldi.
Zandedersem 1 konu daha vardı. Onuda bulup güncelleyeyimmi? Cepten yazıyorum. Link atmayı bilmiyom.

Son düzenleme:

bpk

önemli değil. Paylaşmak güzeldir. Bikaç bişey yazmıştım bu konuya. Ordan aklıma geldi.
Zandedersem 1 konu daha vardı. Onuda bulup güncelleyeyimmi? Cepten yazıyorum. Link atmayı bilmiyom.

Yok uğraşmayın lütfen ben arar bulurum çok teşekkür ederim tekrar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar