Maxiscooter tavsiyesi

arkadaşlar maxiscooter alma arifesindeyim 400 cc bakıyorum
burgman 400 k7 kasa, sym maxi 400 ve silverwing seçenekler arasında
35 civarını aşmayacak şekilde hangi modeli tavsiye edersiniz?

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
3 senenin üzerinde SW600 kullandım, tavsiye edebilirim. Kullanımı çok keyifli bit motordur.

Suzuki gsr600 ve Suzuki address vardı ikisinide sattım Suzuki Burgman uh200 aldım çok beğendim tavsiye ederim , gsr600 sonumu getirecekti çok hızlıydı birde şehir içinde daha çok motora bindigimi düşündüm, address te çok güzeldi fakat iki kişi zorlanıyordu, bence uh200 yeterli, uzun yolda stabil 110-120 ile gidebiliyor

Motosikleti
Yok
arkadaşlar maxiscooter alma arifesindeyim 400 cc bakıyorum
burgman 400 k7 kasa, sym maxi 400 ve silverwing seçenekler arasında
35 civarını aşmayacak şekilde hangi modeli tavsiye edersiniz?

Silverwing'i yurutmek parcasini bulmak zor olmaz mi?

400cc degil evet ama ben olsam Forza 300 bakardim, en azindan yil olarak daha yeni olurdu. (300cc bile degil evet biliyorum)
Burgman 400 'de guzel, onu da dusunebilirdim.

3 senenin üzerinde SW600 kullandım, tavsiye edebilirim. Kullanımı çok keyifli bit motordur.

Hocam onda yakıttan çok yakınıyorlar. 400 daha evla imiş o konuda

Suzuki gsr600 ve Suzuki address vardı ikisinide sattım Suzuki Burgman uh200 aldım çok beğendim tavsiye ederim , gsr600 sonumu getirecekti çok hızlıydı birde şehir içinde daha çok motora bindigimi düşündüm, address te çok güzeldi fakat iki kişi zorlanıyordu, bence uh200 yeterli, uzun yolda stabil 110-120 ile gidebiliyor

uh200 çok güzel bir alet. ancak benim cüsseye küçük kalıyor o yüzden 400e yoğunlaştım.

Silverwing'i yurutmek parcasini bulmak zor olmaz mi?

400cc degil evet ama ben olsam Forza 300 bakardim, en azindan yil olarak daha yeni olurdu. (300cc bile degil evet biliyorum)
Burgman 400 'de guzel, onu da dusunebilirdim.

Hocam forzanın parçasını bulamayıp yatıran adam var bildiğim. parça işi tamamen arz taleple alakalı ve benim baktığım paraya çok tutulan model olmuyor maalesef.

Motosikleti
Yok
Hocam onda yakıttan çok yakınıyorlar. 400 daha evla imiş o konuda

uh200 çok güzel bir alet. ancak benim cüsseye küçük kalıyor o yüzden 400e yoğunlaştım.

Hocam forzanın parçasını bulamayıp yatıran adam var bildiğim. parça işi tamamen arz taleple alakalı ve benim baktığım paraya çok tutulan model olmuyor maalesef.

Forza 300 parcasini bulmak SW400 parcasi bulmaktan daha kolaydir diye dusunuyorum. Eski olmasa Majesty veya Burgman 400 alin derdim.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
x max 400 de olabilir bence değerlendirmelisiniz

Scooter alacak olsam burgman 200 den başkasina bakmam.

Konuyu açan arkadaşa onerim,

Oncelik suzuki 400

Alternatif olarak

Kymco xciting400 de listeye eklenebilir.

Sym ile ayni kalite de motordur kymco.

Fiyatları yüksek ama km'si yüksek xmax 300'ü o fiyatlara bulabilirsen hiç başka motor bakma. Sorunsuz motordur. 150 bin km yapan motorlar var tık demiyor. Diğer saydıklarına 10 basar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İyi ki Xj6 Diversion F bir maxiscooter değil, Ezio41 kardeşim hemen önerirdi :)

Adam hakli abi,ama yine de nc sahipleri kadar övmuyor kendi motorunu..

Onlara göre bir motor,nc ve diğerleri olarak ayriliyor..övüldükçe fiyatlari cıkıyöro..

Kisaca hepsi lafınan:cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Onlara göre bir motor,nc ve diğerleri olarak ayriliyor..

Birazdan gelip bana "Abi iyi ki maxiscooter yağ damlatmıyor" diye lafı çarpar. O söylemeden ben söyleyeyim :)

Kocaeli İl Temsilcisi

Arkadaşın bütçesi 35K imiş abi, istesek de öneremeyiz zaten :p Şaka bir yana, o bütçe ile 400 cc yerine 250 cc bile bulabilmesi zor gerçekten. Az daha üstüne ekleyip 2021 Nmax 155 çiçek gibi olabilir aslında :cherry:

Onlara göre bir motor,nc ve diğerleri olarak ayriliyor..övüldükçe fiyatlari cıkıyöro..

Motorun kapasitesi belli, o yüzden arşa çıkarmanın bir anlamı yok. Eksik yanları da var artı yanları da var. A noktasından B noktasına en ucuza ve sorunsuz olarak götürüyor nereye istersem. 5 gün önce 706 km yol yaptım İzmit'ten Edirne'ye, banamasın demedi maşallah. 100 km'de 4.4 litre yaktık ortalama. Bulgur pilavı misali karnımızı doyuruyor, gözümüz iskender de arıyor ama şimdilik devam bakalım :)

Arkadaşın bütçesi 35K imiş abi, istesek de öneremeyiz zaten :p Şaka bir yana, o bütçe ile 400 cc yerine 250 cc bile bulabilmesi zor gerçekten. Az daha üstüne ekleyip 2021 Nmax 155 çiçek gibi olabilir aslında :cherry:

Motorun kapasitesi belli, o yüzden arşa çıkarmanın bir anlamı yok. Eksik yanları da var artı yanları da var. A noktasından B noktasına en ucuza ve sorunsuz olarak götürüyor nereye istersem. 5 gün önce 706 km yol yaptım İzmit'ten Edirne'ye, banamasın demedi maşallah. 100 km'de 4.4 litre yaktık ortalama. Bulgur pilavı misali karnımızı doyuruyor, gözümüz iskender de arıyor ama şimdilik devam bakalım :)

Bulgurun uzerine tereyagi dök,iskender den daha guzel olur.

Hem on numara motorun var kiymetini bil..

Kocaeli İl Temsilcisi
Bulgurun uzerine tereyagi dök,iskender den daha guzel olur.

Hem on numara motorun var kiymetini bil..

Tereyağ pahalı, kuru kuru yiyiyoruz :cherry: Şaka bir yana da bu pahalılık devam ederse ben de 2 tekere ara vermek zorunda kalabilirim..

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bulgur pilavı misali karnımızı doyuruyor, gözümüz iskender de arıyor ama şimdilik devam bakalım :)

XJ6 ya da bulgur pilavı dedin ya. :mrgreen:

CBF 150 YBR 125 değil miydi yahu bulgur pilavı ? :silent:

Cidden yahu,xj6 bulgur pilaviysa,cbf ve ybr bayatlamis ekmek oluyor..:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Tereyağ pahalı, kuru kuru yiyiyoruz :cherry: Şaka bir yana da bu pahalılık devam ederse ben de 2 tekere ara vermek zorunda kalabilirim..

Hacim zaten iki tekerin ne hevesi ne de zevki kaldi..motorun egzozuna suyu kaçirdilar:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar