- Konu Yazar
yaklasık bir ay önce dediginiz yolu 200 cc lik bir cross ile yaptım ve tek günde yaptım.. tek farkım istanbuldan bandırmaya feribot ile gecmiş olmam...
tabii ki yoruldum ama bir okadar da zevk aldım. sizin de kondisyonunuz ve motorunuzun durumu el veriyorsa cok rahat bir günde gidilebilecek bir mesafe...
herkesin dedigi gibi lastik tamir kiti almanı ben de öneririm.. onun dısında bir kaç anahtar ve tornavida da olsa fena olmaz eger elinden degistirmek geliyorsa km teli fren teli vs bulunmasında yarar var.. elinden hic gelmiyorsa bosuna bulasma =) lastik tamir kiti al ve cevir gazı... yolun acık olsun..
buarada selcukta varil diye bir camp alanı var orayı önerebilirim konaklamak icin... hayko cepkinin mekanıdır...
dostum dediğin yerin sitesine baktım ama anladığım kadarıyla oraya kendi çadırımızı götürmemiz gerekiyor. ben motosiklette çadır ve mat taşımak istemiyorum gideceğim yerde evde kalacağım çünkü o yüzden bana hazır çadır kiralayan bir yer lazım. sadece bir gece konaklayacağım için de oda veya bungalova para vermek de istemiyorum. yine de sağol. cagiran arkadaşımızın dediği gümüldür taraflarına bakıcam sanırım.