maxiscooter 400 sınıfının en iyisi hangisi???

arkadaşım italyan olsun en önemlisi ABS si olsun bu olmazsa o motor asla durmaz ama japon da olabilir ama unutma ABS olsunda gerisi yalan tipine bakıp al

Son düzenleme:
400 olmuşken 500 olsun bende herkeze katılarak nexus diyorum :wiinkk:
40 hp :cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hop hopp , arkadas 400 cc diyor 500e geçmeyelim o zaman işin boyutu ve son noktası nexus olur! kullananan bilir ( 29000 km) bu arada hala burgman diyenler var ya kihkihkih :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hop hopp , arkadas 400 cc diyor 500e geçmeyelim o zaman işin boyutu ve son noktası nexus olur! kullananan bilir ( 29000 km) bu arada hala burgman diyenler var ya kihkihkih :)

Maşallah iyi gitmişsin sen de yaa. :) 400 olmuşken 500 olsun dedim, nexus dedim ben de. Tercihi kendi yapsın. :cat:

Aprilia diyorum bende :p

Sen hep Aprilia diyosun zaten. :) Yarın Suzuki alırsan yine Aprilia diyecek misin merak ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda Silverwing 400.:cat:

Burgman diyenler burgman topiğine girip baksınlar debraj sorunu yüzünden burgmancılar bile sıfır almayın 2006 model ve altı alın diyorlar.2007-08 modelleri debraj sorunlu üstelik varyatör-debraj takımı değişse bile sorun kronik devam ediyor. 2009 modelde halloldu bilmiyorum ama.

Gelelim fiyatlara ; sıfır burgman fuarda tammmm 21.900 tl !!! idi
sıfır honda silverwing ise 11.750 tl

Silverwing biraz fazla yakar ama sorunsuz olması ve fiyatı tercihi silver yönüne değiştiriyor bence.

arkadaşlar burgman yedek parça zor deniyor majesty de bakımları ağır diyolar kmyco nasıl ixcint 500

Burgman ile ilgili her tür bilgii Burgman Paylaşım başlığından bakabilirsiniz.
Gerçek K8 AN400 lerde K7'de bulunan debriyaj sorunu yoktur. ABS iyidir ama Burgman'ın frenajı bir çok motordan üstündür. Burgman'da parça sorunu var ise diğer maksilere binmeyin bile.

Fuarda bi bayi 2008 model burgmanlarda da debraj sorununun devam ettiğini bana 21.900 tl lik 2009 u almamı söyledi ya pahalıdan satmaktı amaç yada gerçekten 2008 in bazı modellerinde kronik burgman varyatör-debraj sorunu var.Ama ben yinede korkuyorum o kadar para ver sonra böyle bir sorun çıksın.Zaten sahibinden de son zamanlarda 2000-3000 km lerde burgmanlar satılığa çıkıyor 2007-2008 model ?

2009 model 22.000 tl ye sıfır suzuki burgman 400 mü? 2009 model 11.750 tl ye sıfır honda silverwing 400 mü? diye sorsalar silver derim ben...

slm arkadaş lar ekonomik kriz olmasaydı şimdi karşınızda 250 cc kymco sürücüsü olarak yazıyor olacaktım ama maslesef işler durgun ama inşallah alcam ne kadar rötarlı olsada yanlız son günlerde ilgimi ceken iki model oldu aprilla atlantic 250 ve gılıra nexus 250 bildiğim kadarı ile ikiside italyan malı hangisini tercih edeiniz ve bu saydığım iki model piaggio gibi yedek parcaları cok pahalımı yoksa daha hesaplımı hangisi rahat ve daha güzel görünümlü bunlarda birinimi secsem yoksa gene kymco damı karar kılsam nedersiniz benim amacım kaliteli uzun yıllar kullancağım yedek parcası fazla pahalı olmayan ve eknomik bişey alamk sıkuter italayan işi derler belki doğrudur ama kymco da cok sağlıklı olduğu duydum

karsilastiracak bilgim pek yok ama nexus cok yakisikli duruyor digerlerinin yaninda.. performansida cok iyi

ama ekonomi parca bunlar hakkinda bilgim yok

bide bu sukuterlerin arka tekerine kıcık oluyorum nedense lastik patladımı usta bile zor söküyor bildiğim kadrıyla öyle şehirler arası giderken lastiği patlayan sörücüler ne yapıyorlara caba kymco öyle diye biliyorum ama diğerleri nasıl bilmiyorum AYRICA üsteki sorumun cevabını alamdım kayanayıp gidecek yav

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
slm arkadaş lar ekonomik kriz olmasaydı şimdi karşınızda 250 cc kymco sürücüsü olarak yazıyor olacaktım ama maslesef işler durgun ama inşallah alcam ne kadar rötarlı olsada yanlız son günlerde ilgimi ceken iki model oldu aprilla atlantic 250 ve gılıra nexus 250 bildiğim kadarı ile ikiside italyan malı hangisini tercih edeiniz ve bu saydığım iki model piaggio gibi yedek parcaları cok pahalımı yoksa daha hesaplımı hangisi rahat ve daha güzel görünümlü bunlarda birinimi secsem yoksa gene kymco damı karar kılsam nedersiniz benim amacım kaliteli uzun yıllar kullancağım yedek parcası fazla pahalı olmayan ve eknomik bişey alamk sıkuter italayan işi derler belki doğrudur ama kymco da cok sağlıklı olduğu duydum

Saydığınız motorlar, yani Aprilia ve Gilera Nexus İtalyan işi çok kaliteli scooterlar. Ancak fiyat konusunda Piaggio ile aynılar. Zaten parçaları neredeyse aynı. Ferco Motor teknik destek veriyor ve yedek parça sağlıyor. Ben Gilera Nexus kullanıyorum. Yaklaşık 1,5 sene oldu. Maşallah diyim, hiç bir sorun çıkarmadı bana. Tüm bakımları gerektiği gibi yapıldı tabiki.

Ayrıca, Nexus'tan önce yaklaşık 1 sene kadar Kymco Granddink 250 kullandım. Pek memnun kalmadım diyebilirim. Bazı parçalarını bulmak sorun oluyordu. Km teli koptu, 1,5 ay parça bekledik ama gelmedi. En sonunda bi ustaya götürdüm. Kanuni Bobcat'in km telini uydurdu da yaptı. Kymco iyidir, kalitelidir ama servisleri (bence) kötü.

bide bu sukuterlerin arka tekerine kıcık oluyorum nedense lastik patladımı usta bile zor söküyor bildiğim kadrıyla öyle şehirler arası giderken lastiği patlayan sörücüler ne yapıyorlara caba kymco öyle diye biliyorum ama diğerleri nasıl bilmiyorum AYRICA üsteki sorumun cevabını alamdım kayanayıp gidecek yav

Fitil takılabiliyorsa fitille hallediyolar. Benim de patladı 1-2 kere. Önce spreyle hallettim, sonra fitil taktırdım. Bir süre gitti ama artık fitiller de gevşedi sanırım, hava kaçırmaya başlayınca değiştirdim lastiği. Eskimişti zaten...

ee ozaman ne farkı kaldıkı pıagıo dan parca fiyatları aynı ise ozaman pıagıo alayım daha mantıklı değilmi aynı fiayta yedek parca alacakasam haksızmıyım

ha aklıma gelmişken söyleyeyim alamyı düşündüğm bu üc modelde bizim buralarada yok görmeden karar veriyorum anlayacağınız ahngisi daha yakışıklı kymco gılera ve aprila arsında

yereden yüksekliklerinide sorayım altı yere vurmayacak ve stabil gitmesi acısın dan lastik ebatları ne kadardır

Son düzenleme:
1 yıl kadar araştırıp mevcut tüm 400'lükleri denedikten sonra burgy aldım.

çünkü maksi'de olduğunu gerçek anlamda hissettiriyor, 250cc sınıfında hatta daha az yakıyor, çekişi de gayet iyi.

10km/h daha hızlı gidecem diye arkası dar majesty veya 2 litre daha çok yakan SW almak istemedim. bunlar da çok güzel makineler ama burgman başka...

sevgili boo74 nili arkadaşım haklısında tutltu diye muadillerinin 6.7ytl fazla verip almak pek mantıklı gelmedi bana zaten aradaki yakıt farkını fazlasi ile fiayt farkı kapatıyor zaten haksızmıyım üstelik 250 cc klasmanında bir makine istiyorum ancak sorumun cevabını alamdım yokmu anlayan bir arkadaş

sevgili boo74 nili arkadaşım haklısında tutltu diye muadillerinin 6.7ytl fazla verip almak pek mantıklı gelmedi bana zaten aradaki yakıt farkını fazlasi ile fiayt farkı kapatıyor zaten haksızmıyım üstelik 250 cc klasmanında bir makine istiyorum ancak sorumun cevabını alamdım yokmu anlayan bir arkadaş

Zangif kymco 9.250 tl piaggio 10.500 tl. Aradaki fark çok az tabiki piaggio derim ben.Yedek parçada kymco illaki ucuzdur ama piagio da bozulmaz o kadar yani.Ama çok kullanırım ben günde 100 km yaparım işe giderim çarşıya giderim pazara giderim dersen piaggio nun hemen bakımı gelir eee bulunduğun yerde düzgün servis varmı?

1 yıl kadar araştırıp mevcut tüm 400'lükleri denedikten sonra burgy aldım.

çünkü maksi'de olduğunu gerçek anlamda hissettiriyor, 250cc sınıfında hatta daha az yakıyor, çekişi de gayet iyi.

10km/h daha hızlı gidecem diye arkası dar majesty veya 2 litre daha çok yakan SW almak istemedim. bunlar da çok güzel makineler ama burgman başka...

boo silver 400 harbi burgmandan 2 lt fazlamı yakıyor?

Son düzenleme:
selam kardeş piaggio nun servisi var ama adamlar daha doğru dürüst satmamışlarki nereden görsünler amam ustalıkları nasılsır onuda bilmem hakikaten piaggio ile kymco arasında fiyat farkı pek yok uf adamın kafası karışıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar