arkadaşım italyan olsun en önemlisi ABS si olsun bu olmazsa o motor asla durmaz ama japon da olabilir ama unutma ABS olsunda gerisi yalan tipine bakıp al
Son düzenleme:
Hop hopp , arkadas 400 cc diyor 500e geçmeyelim o zaman işin boyutu ve son noktası nexus olur! kullananan bilir ( 29000 km) bu arada hala burgman diyenler var ya kihkihkih![]()
Aprilia diyorum bende![]()
slm arkadaş lar ekonomik kriz olmasaydı şimdi karşınızda 250 cc kymco sürücüsü olarak yazıyor olacaktım ama maslesef işler durgun ama inşallah alcam ne kadar rötarlı olsada yanlız son günlerde ilgimi ceken iki model oldu aprilla atlantic 250 ve gılıra nexus 250 bildiğim kadarı ile ikiside italyan malı hangisini tercih edeiniz ve bu saydığım iki model piaggio gibi yedek parcaları cok pahalımı yoksa daha hesaplımı hangisi rahat ve daha güzel görünümlü bunlarda birinimi secsem yoksa gene kymco damı karar kılsam nedersiniz benim amacım kaliteli uzun yıllar kullancağım yedek parcası fazla pahalı olmayan ve eknomik bişey alamk sıkuter italayan işi derler belki doğrudur ama kymco da cok sağlıklı olduğu duydum
bide bu sukuterlerin arka tekerine kıcık oluyorum nedense lastik patladımı usta bile zor söküyor bildiğim kadrıyla öyle şehirler arası giderken lastiği patlayan sörücüler ne yapıyorlara caba kymco öyle diye biliyorum ama diğerleri nasıl bilmiyorum AYRICA üsteki sorumun cevabını alamdım kayanayıp gidecek yav
sevgili boo74 nili arkadaşım haklısında tutltu diye muadillerinin 6.7ytl fazla verip almak pek mantıklı gelmedi bana zaten aradaki yakıt farkını fazlasi ile fiayt farkı kapatıyor zaten haksızmıyım üstelik 250 cc klasmanında bir makine istiyorum ancak sorumun cevabını alamdım yokmu anlayan bir arkadaş
1 yıl kadar araştırıp mevcut tüm 400'lükleri denedikten sonra burgy aldım.
çünkü maksi'de olduğunu gerçek anlamda hissettiriyor, 250cc sınıfında hatta daha az yakıyor, çekişi de gayet iyi.
10km/h daha hızlı gidecem diye arkası dar majesty veya 2 litre daha çok yakan SW almak istemedim. bunlar da çok güzel makineler ama burgman başka...