maximum 1000 TL

arkadaşlar 1000TL param var bu parayla bana alınabilicek motor önerileri sunmanızı bekliyorum hiç motor kullanmadım yazın ehliyet alıp öyle başlıyıcam scootor istiyorum çin malı tavsiye etmiyorum istediğim tarz bi motorsiklet önerirseniz sevinirim

param=1000tl eğer işine yaramaz öyle motor dersen(100 - 200Lira arttırabilirimde)

0 da olur 2. el motorda olur sadece model önermenizi istiyorum

bence scooterla basla eger trafıge cıkmadıysan 1000 lıryalada vıteslı motor alamazsın zaten:p mondıalın baslangıc ıcın guzel motorları war ama bırazdaha ekleyebılırsen daha ıyı olur:cat:

2. el mondial 100kh alabilirsin 800tl gibi bi paraya ben aldım çin malı ama bozulmadı yani ölediyim

4 vitesli bu arada

Son düzenleme:
o paraya cin malı alırsın almadan once arastır umarım ehliyet vardır bu arada koruma ıcınde para ayır

mondıal 100kh bızım arkadasta da wardı bı ara 120 gordum dedı bı gune kalmadı motor dokuldu walla arkadas dogru solemıs kask we kıyafete para ayır

abiler anlatamadım galiba 92 temmuz dogumluyum temmuzda önce ehliyet alcam sonra motor daha hayatımda motor kullanmadım scooter istiyorum ayrıca 0 yada 2.el fark etmez model önerisi isterim amacım gezmek eğlenmek

heves iiçin almayı istiyorum

1000liraya zor diyosanız abiler siz o zaman ilk başlangıç için önerilerinizi söyleyebilirmisiniz bana

Son düzenleme:

CBA

çinlilerin 50 likleri var gayet sempatik motorlar ondan alabilrisin belki sıfır km

eğer şuan için bin liran varsa ona gore alıcam dıyorsan mondial 150 zc fılan almanı onerırım yok temmuza kadar yolu var ne kadar yaparsam dıyorsan honda yamaha gb marka motorları almanı tavsıye ederım ehliyet konusunda ehliyet alamadan bınmenı tavsıye etmem dangalagın bırı gelır sana vurur ugrasan yıne sen olursun once ehliyet sonra korumaların parası gerı kalan parayla motor almanı tavsıye ederım

arkadaşım sen en iyisi sahibinden sitesini yada ne bilim motor fiyatlarını araştır ama iddia ediyorumki ybr bile bulabilirsin bu fiyata bence en mantıklı olan ybr 2nci el ölü ybr alsan sıfır çinline 5000 basar :D gel sen beni dinle bırak scooteri...

nakitte hiç param yok ama o kadar para ayırmayı düşünüyorum yani toplarım diyorum (ehliyet almadan asla kullanmam cünkü hiçbi motor deneyimim yok haa olsa bile almam cünkü hosuma gitmez düşündüğün içinde teşekkür ederin ayrıca abi saol) koruma işi aklımda fakat az önce pantolonların fiyatlarına falan baktımda sanki motor alıyorum 400 600 ytl gibi bişey var ben mont la pantolon alsam bi motor fiyatı eder ama canımıda koruma şansım var

ama yinede düşünüyorum hepsini zaten taşırı yoğunluk olan trafiqe cıkma taraftarıda değilim allah nasip eder de iyi bi vitesli alırsam o zaman inş.

arkadaşım sen en iyisi sahibinden sitesini yada ne bilim motor fiyatlarını araştır ama iddia ediyorumki ybr bile bulabilirsin bu fiyata bence en mantıklı olan ybr 2nci el ölü ybr alsan sıfır çinline 5000 basar :D gel sen beni dinle bırak scooteri...

hayatımda motosiklet kullanmadım diyorum be üstad:D

ne ybr si:D öldürcenmi beni:mrgreen:

bu arada abi önerdiğin mondial 150 zc çok hoşuma gitti güzel motor fiyatlarından bahsedebilicek olan varmıa acaba bu motorların bilgisi olan yani

Son düzenleme:
hayatımda motosiklet kullanmadım diyorum be üstad:D

ne ybr si:D öldürcenmi beni:mrgreen:

bu arada abi önerdiğin mondial 150 zc çok hoşuma gitti güzel motor fiyatlarından bahsedebilicek olan varmıa acaba bu motorların bilgisi olan yani

ehliyet kursunada dıreksıyon dersı verırler ybr gercekten cok kalıtelı ve saglam bır motor ben kullanmadım ama forumdan takıp edıyom zc konusunda goruntu bakımında guzel bır motor yolda bırakmaz gb bır sey dıyemıcem her motor bıraka bılıyo 1000-1500 ytl gb bır rakama bulursun zc 150zc topıcını ıncelersen gereken bılgılerı bulursun bende ılk motor olarak zc almayı dusunuyodum sonrada olmadı gıttık asya aldık sımdı motorcuda satılmayı beklıyo cok cektırdı bu arada evdekı hesap carsıya uymuyo inş. planladıgın gb olur :)

doğru diyosun abi araştırıyorum zaten suanda motor fiyatlarını:) mondial 150 zc ler cok kafama yattı hem şekil bakımından hemde fiyat bakımından eğer temizini bulursam aradığım fiyat civarlarında cok ceşit var ve bana en uygunu bu sanırım

bende fazla kullanmamıştım hatta hiç bir bilgim yoktu ilk motorum 150 kiloydu ne oldu ögrendim hatta geçen gün kawasaki er-5 kullandım deli bi makine :D 180 kilo civarı bişe fakat o kadar rahatki anlatamam senin içinde bu motor tutkusu olsun yeter hiçbirşeyi gözünde büyütme hırs içinde ol eminimki başarırsın...

motor tutkum daha yeni yeni alevlenme aşamasında gördükçe bnmde olsun istiyorum da inş. başıma bi iş açmam:D baya bi hevesim var cünkü abi msn eklesem bana daha geniş bilgi verme sansın varmı ehliyet le alakalı fln

motor tutkum daha yeni yeni alevlenme aşamasında gördükçe bnmde olsun istiyorum da inş. başıma bi iş açmam:D baya bi hevesim var cünkü abi msn eklesem bana daha geniş bilgi verme sansın varmı ehliyet le alakalı fln

motorcunun arkası artçı fılan olarak bınmem alev yangın olur :):cat:

kardesim bütceni ayarlarken noter-ruhsat-(farklı ilden alırsan plaka)masraflarin olucagını unutma sonra sıkıntı yasarsın :cat:

2.el aldığımda plaka masrafı olmazki ruhsat masrafı olur oda ne kadardırki 100 falandır ancak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar