Maxi Scooter'dan Vitesliye Geçenlere Öneriler

Selamlar

Yaklaşık 3 senedir maxicooter (piaggio x9) kullanıyorum. Artık vitesli motor kullanmak istiyorum. Bunun için başlangıçta 200 ve 250 cc motorlardan bir tercih yapmam gerek. Siz neler önerirsiniz. Benim aklımda Bajaj pulsar 200 ns var. hem başlangıç için yüksek fiyatlı olmaması ve performans açısından da okuduğum kadarıyla 2016 modelinin sevilmesi tercih sebebim oldu. Bütçem 8-9 bin tl arası. sizin önerilerinizi bekliyorum?

teşekkür ederim.

Piaggoyu mumla ararsın sana onu diyeyim bari biraz kalıplı bir motor bak..Yalan yok x9 500 var tekeri patladığı için burgman 400ü kullanıyorum 10 gündür çok ufak geldi bildiğin oyuncak gibi geldi..

Bende Joymax sonrası NCX'e geçmeyi düşünüyorum.
Keyif vermemesinden korkuyorum. Ya da 600cc'lik scooter ile devam edecem.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Ben tam ters olarak CBF 600 den Silverwing 600 e geçtim. Bence 200 cc Pulsar da aradığını bulamazsın.

DKN

pişman olursun. viteslinin keyfini yüksek hacimde alırsın. düşük hacimde sadece enduro olursa düşünülebilinir. onun haricinde scooter tacını kimseye kaptırmaz

Kesinlikle pişman olursunuz. Bende motorumu sattım, şehir içi xmax ve nmax arasında gidip geliyorum. Vitesliye bakmıyorum bile, çünkü hakikaten düşük cc vitesli çekilecek gibi değil. Scootera alışan biri için çok zor geliyor uğraşması. 2 yıl önce PCX 'im vardı, hala tadı damağımda.
Nc 750 gibi bir motor olursa eyvallah. Ona laf yok ama pulsar falan gerçekten pişman eder.

teşekkürler yorumlarınız için deneme fırsatı buldum bu haftasounu ve direkt fikrimden caydım 2015 model x evo alacağım sanırsam ya da honda forza olabilir

Nc700 veya nc750x gibi model olursa vitesli çiçek gibi ufak cc vitesli kulanmak eziyet ve büyük şehirde vitesli kulanmak azrailinin aramak gibi öküz çok memeleketimizde malesef :)

Bence ilk defa fitesli bir motor almak istiyorsanız 2.000 2.500 e bir crazy 125 gibi küçük birşey alıp takılabilirsiniz şehir içi gezmelik gayet uygun benim fikrim.Onun dışın pulsarın sizin scooter ınızdan çok da farklı olucağini dusunmuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar