maxı scooter yardım ! ! !

çin mallarından hangısını onerırsınız asya 150 t1 hosuma gıdıyo nedersınız

Zat benimde görüntü olarak öok hoşuma gidiyor ama biraz araştırmalarım sonucu tecrübe etmedim, motoru o kasaya ufak geliyor diyorlar buda yakıtını cok kullanmasına sebep oluyormuş ama görüntü 10 numara.

150 cc nin fazla yakıcağı ne olurki bence zat alsın parça bol servis bol ucuz kullanan çok iyi kötü bir ikinci eli var.

yoksa çinliler içinde esas favorim benim senatördür namı değer eski 98 model majesty özünde yamaha neticede..

Motosikleti
Hornet
çin malı diyorsan zat al hem qörünümü qüzel hem diyerlerine qöre pek bi sıkıntısı yok belli başlı sıkıntılarıda kullananlardan öğrenirsin:cat:karizma motordur:wiinkk:

ben zat ı 3 yıl 30 bin km kullandım allaha şükür hiç yolda bırakmadı. ama bakımlarını yagını düzenli kontrol etmek lazım yoksa çok masraf açıyor. zat uzun ve düz yolda çok rahat asya ya göre de daha dengeli ayrıca asyanın ön camı dreksiyonda oldugundan hızlanınca yada rüzgarda direksiyonhakimiyeti zorlanıyo. çok arkadaş camı o yüzden çıkardı çıkıncada tipi bozuluyo.... zat ında tek hoşlanmadıgım yönü altının yere yakın olması idi onada kalın dişli lastik taktırdım biraz yükselmişti her yolada geliyodu .....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar