Maxi Scooter Önerisi

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Merhabalar,

Motor değişikliği yapmak istiyorum kafamda SYM ve KYMCO nun bir kaç maxi scooterleri var.
Markalar hakkında görüşleriniz nasıl çevrenizde sorun yaşayan vs varmı ?

Bu arada başka seçeneklerde söylerseniz sevinirim
0 almak istiyorum ve mümkünse taksitli seçeneği olursa iyi olur.
Bütçe 300 bine kadar taksit şartıyla ama.

Yaklaşık 2 yıla yakındır adv 350 kullanıyorum ve malesef perte çıkardım :( .

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Adv 350 neden beğenmediniz....
66 bindeydi yaklaşık 55 bin km civarı yaptım benim nezdimde tek olumsuz tarafı yakıtıydı onun haricinde en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
Kaza yaptım tamir ettirmesi nerdeyse 2. el fiyatına denk geliyordu hurda niyetine gitmiş oldu motor.

Haliyle bütçe yok maxi scooterden devam edicem kenara ayırmış olduğum 100-130 arası nakitim var gerisini kart çekip yada tamamını karta çekip yine maxi scooterden devam etmek istiyorum

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Sym adx 250 yi bekliyor kullanıcıları. 16 lt benzin deposu ile 400 500 km gezilir bir depo ile ben de düşünmüyor değilim. 300 lükleri sadece 2024 model olarak var sadece. Sebebini bende anlamadım. Şu an ki kullandığım motor 111,500 küsür km ye geldi artık. :)

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Forza.
ayrı bir sempatim var şu alete.
Forza pek mümkün değil dediğim gibi nakit çok fazla olmadığından kartla almayı düşünüyorum taksit seçeneği malesef ki yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sym adx 250 yi bekliyor kullanıcıları. 16 lt benzin deposu ile 400 500 km gezilir bir depo ile ben de düşünmüyor değilim. 300 lükleri sadece 2024 model olarak var sadece. Sebebini bende anlamadım. Şu an ki kullandığım motor 111,500 küsür km ye geldi artık. :)
Açıkcası joyride 300 ile adx 250 arasındayım taksit seçeneğinin olması güzel bişey sadece kafama takılan sorular var parça ve servis sorunu varmı piyasası neden bu kadar yavaş pek çok kişi inceleme videolarının altına alanın son motoru olduğu yazıyor motorla ilgili anladığım kadarıyla sorun yaşayan yok fakat bayiler bile 2023 - 2024 model motorları hala satıyorlar bu markanın satış konusunda kötü olmasından mı yoksa markanın genel sorunumu

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Forza pek mümkün değil dediğim gibi nakit çok fazla olmadığından kartla almayı düşünüyorum taksit seçeneği malesef ki yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkcası joyride 300 ile adx 250 arasındayım taksit seçeneğinin olması güzel bişey sadece kafama takılan sorular var parça ve servis sorunu varmı piyasası neden bu kadar yavaş pek çok kişi inceleme videolarının altına alanın son motoru olduğu yazıyor motorla ilgili anladığım kadarıyla sorun yaşayan yok fakat bayiler bile 2023 - 2024 model motorları hala satıyorlar bu markanın satış konusunda kötü olmasından mı yoksa markanın genel sorunumu
Al satçılar piyasa da çok. Ben burgmandan önce 2 defa eski kasa 2015, 2016 model 83 bin km ye kadar kullandım. Wp grbundan ölü fiyatına arkadaşa verdim. Para denkleştirerek Burgmanı aldım. Şimdiki motorla 200 250 km ancak gidebiliyorum. Gücünden dolayı senede uzun yola kaç defa çıkıyorum ki diye düşünüp sırf depo ve toplam menzilden dolayı adx 250 - 300 bakmaya başlıyorum. Joyride ile ADX 300 ün sadece görünüşü değişik özellikleri hepsi aynı şase, blok özelliklere sahip. Joyride benzin deposu 11 küsür lt diye biliyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sırf güzellik olsun.

scooter_19.jpg

Forza.
ayrı bir sempatim var şu alete.
scooter_21.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Kymco downtown 250i kullanıcısıyım bende. Oldukça memnunum. Isterseniz bir göz atabilirsiniz baykuş kasa aşırı konforlu gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar