Maxi Scooter Önerisi

Motosikleti
Activa 125
200.000 TL bütçem var.Forumda Joyride 300,XTown 250 CT,Downtown 250i hakkında çok yorum gördüm.Daha çok Joyride 300 ü araştırdım beğendim ama bazı konularda Kymco nun daha iyi olduğunu söyleyenleri gördüm.Benim bütçemle her 3 modelde de temiz denilebilecek bütçemi aşmayan ilanlar var.Tabi ki hepsi 2023 model falan.Bu motorları kullanan veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi hangisini tercih etmeliyim.Joyride ı çok beğendim ama tip olarak sanki diğerleri daha iyi.Motoru da genelde eşimle artçılı şekilde şehir içinde kullanıcam.Yaz tatillerinde arada uzun yollar yapmayı düşünüyorum.Herkese iyi forumlar.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Hocam xmax400 abs önerebilrim. Oldukça güzel motor ben çok memnunum

Bu bahsettiğiniz üç motoru kullanmadım ama ben Joyride 300 tercih ederdim. Gücü diğerlerinden önemli ölçüde daha fazla ve TCS'si var (diğerlerinde yok). Tekerleklerin daha büyük olmasını söylemiyorum bile.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ark.ın downtownnını kullandım benim motor serviste yatarken. Çok değişik gelmişti. Eski joymax kullanıcısıyım. Kymco symden iyi olan özellikleri neymiş onu merak ettim. Saydığınız motorların muadili joymax ile kıyaslanır joyride ile değil. Joyride ile adx 300 motor konusunda her şey aynı. Tasarım, tekerlek, benzin depo kapasitesi farkı var. Bende bir ara ADX 300 e yürüsem mi dedim. Ark ın 250lik downtownını kullandıktan sonra elimdekini perte çıkana kadar kullanırım dedim. :)

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Ben güncel olarak downtown kullanıyorum 1 seneyi géçti. Xtownu elemenizi öneririm biraz daha sehir ici icin yapılmıs versiyonu. Daha gücsüz ve downtown konforu kesinlikle yok. Ben forza ve xmax deneme şansı buldum çevremden bir kaç kez. Downtown bana daha çok keyif veriyor. Bu iki motordan aşağı kalır bir yanını görmedim açıkçası. Daha sonra değiştiririm diye almıştım hatta ama maddi herhangi bir sorunum olmamasına rağmen değiştirmeyeceğim uzun süre sanırım her işimi görüyor çünkü ve motor cok konforlu. Artçı konusuna gelirsek gerçekten çok rahat ediyor artçıda. Selesi mükemmel.

Kymcoda ayrıca garanti süresi 50000 km ve 5 yıl diğer markalardan farklı olarak. Daha kafa rahat kullanabiliyorsunuz uzun süre bu sebeple. Symye gelirsek Joyride hakkında bilgim yok fakat joymax eski kasa bana fuzuli gelmisti downtown dururken. Yeni kasasında baya degisiklik yapmıslar belki oda opsiyon olarak dusunulebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar