- Konu Yazar
arkadaşlar hala kararsızım ama illa maxi scooter alıcam...benim haftada yapacağım maximum 100 km şehiriçi yol var bu nedenle muhtemelen çinli alıcam. çünkü diğerlerine param yetmez....ve verebileceğim para da kısıttlı sıfır yada temiz 2. el ama maximum 2000 civarı....geçen hafta arabam soyuldu bu nedenle zaten sıkışığım.... yardımlarınız için teşekkürler.
modeller aklımdakiler
1: çelik tiger(2700 yerine 1790 ytl)
2: çelik martian
3: mondial zat
4:dorado 150
5:çelik crown 250(3700 ytl yerine 2800 ytl)
6:
aklıma daha gelmedi...sizlerden ricam fiyat kıayslayarak bana yol gösterin ama illa maxi almak istiyorum. hız derdim yok aşırı yol yapmayacağım buna rağmen çin malları sorun çıkarır mı? çelikte baya iyi kampanyalarr var kardeşimde alma diyor ama bana cazip geliyor hem sıd-fır hemde 2. elde aklında acabalar kalmaz diye düşünüyorum...
acele yardım ederseniz sevinirim....
servis problemini aşarım diye düşünüyorum zaten zamanla motorun halinden de anlarım kendim yapabileceğim işleri de olacaktır illaki...
yorum yazacak arkadaşlar neredeler?
arkadaşlar yorum yapacak maxi scooter önerecek kimse yok mu....... ama burgman filan demeyin fiyatı uygun olan beni haftada 100 km sorunsuz yol yaptıracak bi alet olsun...o kadar......
modeller aklımdakiler
1: çelik tiger(2700 yerine 1790 ytl)
2: çelik martian
3: mondial zat
4:dorado 150
5:çelik crown 250(3700 ytl yerine 2800 ytl)
6:
aklıma daha gelmedi...sizlerden ricam fiyat kıayslayarak bana yol gösterin ama illa maxi almak istiyorum. hız derdim yok aşırı yol yapmayacağım buna rağmen çin malları sorun çıkarır mı? çelikte baya iyi kampanyalarr var kardeşimde alma diyor ama bana cazip geliyor hem sıd-fır hemde 2. elde aklında acabalar kalmaz diye düşünüyorum...
acele yardım ederseniz sevinirim....
servis problemini aşarım diye düşünüyorum zaten zamanla motorun halinden de anlarım kendim yapabileceğim işleri de olacaktır illaki...
yorum yazacak arkadaşlar neredeler?
arkadaşlar yorum yapacak maxi scooter önerecek kimse yok mu....... ama burgman filan demeyin fiyatı uygun olan beni haftada 100 km sorunsuz yol yaptıracak bi alet olsun...o kadar......
Son düzenleme: