Maxi scooter almayı düşünen arkadaşlar için bir çok modelin incelemesi

10 TL benzinle bostancı - eyüp arası sadece gittim ve geldim. Geldiğimde ışık yanıyordu. Scarabeo ile bir kez daha giderdim o yolu :)

incelemeleriniz için çok teşekkürler ilgi duyduğum motorları incelemişsiniz zevkle okudum

Üstad, XMax daha pahalı sizce sebebi nedir? Xcity ile kıyas edebilir misin lütfen?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Yamaha x-city aldım

Üstad, XMax daha pahalı sizce sebebi nedir? Xcity ile kıyas edebilir misin lütfen?

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

arada bazı aksesuar farkları var ,mesela immobilizer var xmax ta ama x-city de yok,xmax te devir saati var x-city de yok,xmax in lastikleri michelin ,x-city pirelli kullanıyor ,buna benzer malzeme farklılıklarından ve biraz xmax ın isim yapmış olmasından faydalanma olayı var :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar