- Konu Yazar
ben yıllardır küçüğünü kullanıyorum. memnunum şimdi kalitenin daha da arttığını düşünüyorum.
maxem çanta yerlidir ve malzeme kalitesi iyidir.
benim çantanın kendisi ve reflektörü uzun vadede güneşten soldu, reflektörle çanta arasına toz su girmesinden dolayı kirlendi söküp temizledim ama kırılmadı. çok büyük bir darbe görmedikten sonra kırılmaz.
Benim aradığım cevap tam da buydu.Yıllarca kullanıpta deneyimlerinizi paylaşmanız.
Çok teşekkür ederim.Yerli üretim bir ürün olduğunu biliyorum.Bencede eskiye oranla kalitesi artmıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
bunu yazmak için girmiştim.
Şu an için bir çantaya 400-500 TL. Verme imkanım yok.
Orta hallisini alıp deneyeceğim mecbur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
2. linktekı urunu 1 yıldır kullanmaktayım canta tak cıkar için kullanıslı degıl.somunlu cunkı.ben sabıt kullanacagım için tercıh ettım.canta kalıtesı kadar montaj da onemlı.cantanın altı desteklı olursa kolay kolay problem olmaz.ben normal sekılde montajını yaptım ayrıyetten plastık kelepceyle bolca sıkılastırdım.ıkı sefer dustum ve alabıldıgınce agırlık tasıdım bolca hicbir problem yasamadım.
Yorumunuz benim için gerçekten çok önemli.
Çok teşekkür ederim.