silikonla kapanır en uygun.
içten silikonla kapatıcamda dıştanda bir şekilde kapamak gerek delik görüntü gözükmesin diye...
silikonla kapanır en uygun.
içten silikonla kapatıcamda dıştanda bir şekilde kapamak gerek delik görüntü gözükmesin diye...
Konuyu açalı çok uzun zaman olmuştu. Baktım ki iyi, kötü, bir sürü bilgilendirmeler olmuş. Gerçi daha önce yazdığım gibi son anda maxem çantadan vazgeçmiş ve gaff marka çanta almıştım ama olsun. Birilerine çok az da olsa faydam olduysa, ne mutlu bana.
Herkes kaliteli ürün kullanmak ister haliyle. Ama imkanlar elvermediğinde 'kötünün iyisi' tabiri misali ucuza, orta halli ürün kullanmaya mecbur kalır. Bizimkisi de o hesap. Çok şükür hiç sorun yaşamadan aldığım çantayı kullanıyorum. Tabi ki de kaliteli bir çanta kadar sağlam olmaz ama gittiği yere kadar gitsin diyorum.
gaff nasıl hocam? maxem ile kıyaslayabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar bende aynı çantayı aldım bugün ve taktım. Bağlantı yerinden hafif oynuyor herkeste böylemi acaba ? Yerinden çıkmaz değil mi. Tabla ile çantanın bağlantı yeri oynayan yer.
benim çantayı geri gönderdim değiştirdiler yeni gelen çantada sorun yok fakat hergün geçtiğim arnavut kaldırımlı bir yol var, bu yolda biraz hızlı sürünce kapak çat pat ses çıkartıyor bir süre sonra kilitli olduğu halde kapak kendiliğinden açılıyor.
bundan önce gene maxem in 45 litrelik daha düşük model bir çantasını kullanıyordum onda hiç bir sorun yaşamamıştım.
yani maxem in 100 tl olan 45 litrelik modeli daha sağlam. sl 45 in ise malzemesi kalitesi daha iyi ve görünüşü daha hoş ama kilit tertibatı tırt. eyyorlamam bu yöndedir dostlar.
Geçen ay aldım. Fiyatına göre fena değil. Ancak çantayı kapatıp mandalını da kilitledikten sonra biraz sarsıntılı bir yoldan geçersem kendiliğinden açılıyor. Bu arkadaş da aynı sorundan bahsetmiş. Bize mi piyangodan denk geldi, yoksa genel bir sorun mu bilmiyorum.
Geçen ay aldım. Fiyatına göre fena değil. Ancak çantayı kapatıp mandalını da kilitledikten sonra biraz sarsıntılı bir yoldan geçersem kendiliğinden açılıyor. Bu arkadaş da aynı sorundan bahsetmiş. Bize mi piyangodan denk geldi, yoksa genel bir sorun mu bilmiyorum.