Max Hız 70 !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
motosiklet seven bir arkadaş bulup onu milletvekili yapalım ne dersiniz
obooooowwww örgütlenmeye teşvik yapyooom
hiiiiiii ergenekon...
eyvaaahhh
bilerek ve isteyerek yaptım.... :p

Genel hız limitleri yolların kalitesine bağlı olarak arttırılırken ayrıca bazı çok kaliteli yollarda her araç için o yola özgü hız limitleri belirlenebilir.

Türkiye'de bir motosiklet 90 km'yi geçemiyor değil mi. Kurallar açısından :queen:

ÖYle sansınlar :farao:

ah o rdarlar yokmu hergün gelişiyor teknoloji adam dağın ardından kaçla geldiğini görüyor:mrgreen::pr:

Yahu Sız Ne Bakıyorsunuz Yetkılerın Işine 70 Dıyorlarsa Bızde ıkı Katını Yaparız Onlar Bızı Dusunmuyorsan Bız Onların Koydugu Kuraları Dusunurmuyuz

bide su acıdan bakın dört tekerin hız limiti otobanda 140 ise iki tekerinki de 70 olur :D çok düz mantık oldu belki ama bnce motor için max hız 100 olmalı bizim kazalarımız cok daha riskli çünkü, ama bide şöle bi ek madde istiom bn yol boşsa kaptırsın gitsinler:D

Yahu Sız Ne Bakıyorsunuz Yetkılerın Işine 70 Dıyorlarsa Bızde ıkı Katını Yaparız Onlar Bızı Dusunmuyorsan Bız Onların Koydugu Kuraları Dusunurmuyuz

sen iki katını yapadur bakalım da aman bi yere toslama o zaman ah edersin işte adamların bildigi varmıs dersin! onlar biz düşündüğü için limit koyuyolar, devletin koydugu her kuralın bir mantıgı vardır işte bu mantıklar sayesinde yasalar oluşur

Direk cezayı eve gönderiyorlar birde :jocolor:::eviiil::

Otoban'da 90 max . Kadranı 260 yaparlarsa bizde şeytana uyarız :queen:

şimdi hayal et arkadasım : bi şeytana uyup kaza yapınca hastanede rapor tutan polisede öle dedigini bi düşünsene yada seni sevenler hastane basındayken şeytana uydum dediginde alacagın cevapları düşün. trafik ekiplerinin bilbordlarını gördüm gecen şehirler arası yolda cok hosuma gitti : KAZA EN PAHALI CEZADIR gibi bişeydi... kazasız sürüşler...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar