"Mavi Kelebekler" Dizi Setine Ziyaret

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TRT 1 kanalında çok güzel sahneleriyle kendine hayran bıraktıran bir dizi.Duymuşsunuzdur belki Sakarya/Kırkpınar'da çekiliyor film.Resmi olarak herhangi bir ilan olmasa da öğrendiğim bilgi; Bosna zulmünü yaşamış insanların bilgilerine çok değer veriyor senaristler.Sakarya'da yaşayan insanlardan bazıları özellikle de göçmenler senaryoya katkısı olur düşüncesiyle dizi setini ziyaret ediyorlar.Oyuncular ve kamera arkası ekip çok sıcakkanlı insanlar.Yani işin özü; motosikletliler ilk defa bir sete baskın yapsınlar ve bu güzel baskın da Bosna zulmünü yaşayanlar deneyimlerini aktarsınlar mesajını vermeye çalıştım.Herkese selamlar.
mavi-kelebekler-dizisi.jpg

Mavi-Kelebekler-300x225.jpg

56745.jpg

ffa0c415-3589-4509-96db-fc409a683d03-galeri.jpg

19830347.jpg

Hocam Bende Okulum Olmadığı Günler Şefkattepe de Oynuyorum (figürasyon)
buda benim işte :)

Uploaded with ImageShack.us

ÖBÜRLERİNİ KOYARSAM TAŞLARLAR BENİ BURDA MALUM TERORİST

TRT 1 kalıtelı güzel diziler yapıyor bence ve bizim ülkemızde de seslendırme ve gercek hikayelere uygun karekter ler eşyalar cevre düzenlemelerı yanı bunların ismıne ne denılıyorsa kalıtelı yapılıyor

Mersin İl Temsilcisi
benim bu tip dizilerle veya senaryolarla işim olmaz ama bu sene ülkemiz 60 milyon dolarlık dizi ihraç etmiş.
yavaş yavaş uyanıyoruz. ama bir mecedes firmasının 5-10 sene önceki geliri, türkiye umhurşyetinin toplam borcu kadardı.

yani, çalışmayana ve düşünmeyene ekmek yok....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar