Mavi hap mı? Kırmızı hap mı?

1853907_erdil629+(4).jpg

Ben o kırmızı hapı 35 sene once aldım.

Mavi hapı alıp embesil bir hayatı seçmediğim için pişman mıyım, hayır değilim.

Soran, sorgulayan, neden sonuç ilşkilerine yorum yapan, hayatına anlam veren bir 48 yıl yaşadım.

Bu kadar daha yaşar mıyım bilmiyorum.

Bu yüzden yani pembe gözlüklerim olmadan yaşamaktan mutsuz muyum evet.

Pekiiii beni hayata bağlayan ne?

Ya sizleri?

hayatımda gördüğüm en ateist film ve ayrıca çok fazla bilinçaltı nesneleriyle dolu olan bir film... tabiki kırmızı.

Matrix filmine hangi açıdan bakarsan kendine göre bir yorum çıkarabilirsin. Birisi şöyle diyordu: "Ben Matrix filminde Allah ve ahiret inancını gördüm." Yoruma açık bir film. Benim en çok izlediğim filmdir. Sanırım 30 aşkın kez izledim. Bu arada Türkçe dublajı rezalet.

hayatına anlam veren bir 48 yıl yaşadım.

iyi dedin ihtiyar.
bilmek, anlamak, anlam vermek dedin miydi aklıma necip fazıl dizeleri gelir;

"anlamak yok küçüğüm, anlar gibi olmak var,
akıl için son tavır, saçlarını yolmak var"

iman etmek ve teslim olmak da var.
teslimiyet pembe gözlük mü?
kimi varlığını popüler kültüre emanet eder, kimisi de başka türlü. teslimiyetin hepsi bir mi?
mutlu mu eder?
akıl kat'i delillerle çürütebilir mi "iman hipotezi"ni?
aklı ve bilgiyi yüceltmek adına aklı hudutsuz varsaymak da başka türlü bi pembe gözlük değil mi?
ne dedimki ben şimdi?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hap secenegi olsa keske.
Bizlere hep fitil uygulamasi var.

Matrix 1 de keanu'yu izlemeyeli 5-6 yıl oldu. Sonraki romantik filmlerinden kalan yüzü aklımdayken buradaki yüzü çocuk gibi geldi.

Reis sağlam motorcudur:cat:

sgk hangi hapı karşılıyorsa onu tercih ederim :mrgreen: muadili yok mu muadili :p

valla bilemedim.. sgk ödüyorsa sorun yok.. :wiinkk: hoş artık sgk da ödememek için elinden geleni yapıyor. bu yıl 3 kere sosyal sigorta hizmetimi kesti ve defalarca öğrenci belgesi götürdüm her seferinde de tamam hazirana kadar uzattık dediler ama yine her doktora gittiğimde sigortamın düştüğünü söyleyip elime şu ilacı tutuşturdular :thumright

http://www.google.com.tr/search?q=b...R4QTLnd0d&sqi=2&ved=0CF8QsAQ&biw=1058&bih=521

not: kusuruma bakmayın biraz resim ekleme özürlüyümde :mrgreen:

valla bilemedim.. sgk ödüyorsa sorun yok.. :wiinkk: hoş artık sgk da ödememek için elinden geleni yapıyor. bu yıl 3 kere sosyal sigorta hizmetimi kesti ve defalarca öğrenci belgesi götürdüm her seferinde de tamam hazirana kadar uzattık dediler ama yine her doktora gittiğimde sigortamın düştüğünü söyleyip elime şu ilacı tutuşturdular :thumright

http://www.google.com.tr/search?q=b...R4QTLnd0d&sqi=2&ved=0CF8QsAQ&biw=1058&bih=521

not: kusuruma bakmayın biraz resim ekleme özürlüyümde :mrgreen:

Benim ana sağlıkçı olduğu için hiç bi problem yaşamadım şimdiye kadar.. Hoş hastaneyle de acil şeyler dışında hiç muhattabım olmadı. :)

O ilaç güzel ilaçtır. :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ya hapların ikisi de aynı fabrikadan çıkma ise?
neden bir hapı seçmek zorundayım diye sormaya başladığınızda zaten uyanıksınız demektir

mavi hapla kırmızı hap arasında ki fark bonibon kutusunun içinde ki renkli hapların arasında ki fark kadardır :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Kırmızı Hastalıgı VaR KırMızI

ya hapların ikisi de aynı fabrikadan çıkma ise?
neden bir hapı seçmek zorundayım diye sormaya başladığınızda zaten uyanıksınız demektir

"haplanmak" marifetiyle hakikati bulma işi iyi bir ambalajla nasıl da harika bir fikir gibi geliyo kulağa :)
her taraftan böyle kuşatılmışken uyanık olmak zor zanaat reis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar