Mavi Boncuğuma kavuştum

Vay Adanın gülü...yakıır sana makina...pek katkımız faydamız olamamadı ...benim sevdiklerimin makinalarında bir tuzum olurdu ama kısmet olmadı kuzen...

çok mutlu oldum...bu yaz senindir...

yengeyi üzme he...bulaşıkları iyi yıkayamıyomuşsun..kirler üzerinde kalıyormuş..şikayet geldi paşam...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kankam hatun bizi borca soktu makine aldık artık limonlu pirille elde yıkamaktan kurtuldum:queen:

sağol adaşım darısı sana ve tüm mt ailesine olsun

cengiz abimin motorunu gece yarısıda olsa hayırlarım.
abi hayırlı olsun kazasız binmeler nasip olsun:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
abi hayırlı olsun.pazar günü onunla geliyorsun dimi?

Ben akşam aldım abi,bak senin de motoru çıkardığını bilseydim beraber turlardıkk,hoş ben turladımda:)

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun abim, allah kaza bela vermesin... bakarsan bağ olur demişler :)

Vay Adanın gülü...yakıır sana makina...pek katkımız faydamız olamamadı ...benim sevdiklerimin makinalarında bir tuzum olurdu ama kısmet olmadı kuzen...

çok mutlu oldum...bu yaz senindir...

yengeyi üzme he...bulaşıkları iyi yıkayamıyomuşsun..kirler üzerinde kalıyormuş..şikayet geldi paşam...:p

abi beee, çaptan düşyomusun ne? bu sefer bir katkın olmadan motor rektefe gördü... bence imaj tazelemelisin :bounce:

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum
Adanalı geziye malesef gelemiyoruz ne zaman plan yapsam plansızlıkla sonuçlanıyor üzgünüm

sağolasın aysegul teşkür edem

cengiz abicim hayırlı ugurlu olsun... kazasız belasız iyi günlerde kullnman dileğiyle...

mysorac teşekkür ettim sağol
vay vay kimleri görüyorum kaldera sesini duyan yazını okuyan cennetlikmi desem nerelerdesin sen kayıpsın yine dostum

Hayırlı ugurlu olsun abi saglam yenıleme yapmıssın ıyı olmusss :) Artık rahat rahat gaz acarsın :)

cengiz abi hayırlsı olsun Allah kimseyi motosikletinden uzaklaştırmasın..Ne demek iyi bilirim :p

kankam hatun bizi borca soktu makine aldık artık limonlu pirille elde yıkamaktan kurtuldum:queen:

sağol adaşım darısı sana ve tüm mt ailesine olsun

e hani fotolar paşam...öle aldım verdim ben seni yendim olurmukine...:pale:

hayırlı uğurlu olsun abim, allah kaza bela vermesin... bakarsan bağ olur demişler :)

abi beee, çaptan düşyomusun ne? bu sefer bir katkın olmadan motor rektefe gördü... bence imaj tazelemelisin :bounce:

İstanbulda olsaydı ona bi makina bağlardık...:pgözden uzak ama gönülden değil...:wiinkk:

kankam işde olduğum için çekemedim resimleri eve gideyim her türlü çekip yollayacağım merak edecek bişey yok içi değişti içinide gösterdim zaten:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. :)

İşte mavi boncuğum merakla beklediğiniz tork makinesi

bu önden profili çok yakışıklı kerata sahibine çekmiş

buda arkadan profili pek bana benzemesede egzosları ve lastiğin dişi beni bitiriyor

buda yandan profili kanımca yeter bu kadar poz daha dizi çecekeğiz işimiz var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar