Massa yoğun bakımda

250709-massa-yarali.widec.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=kML6BranBkE

Sıralama turlarının ikinci seansında Brezilyalı pilotun kafasına önden gelen yabancı bir cisim isabet etti. Ferrari pilotunun kaskına Rubens Barrichello'nun otomobilinden kopan yaklaşık 800 gram ağırlığında bir cismin çarptığı açıklandı.

Massa kazadan sonra önce sağlık ekibinin kontrolünden geçti sonra da helikopterle hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tetkiklerinin ardından kafatasında oluşan çatlak nedeniyle ameliyata alınan Brezilyalı pilotun, operasyondan sonra yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı bildirildi.

Massa'nın ameliyatın başarılı geçtiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Bazen 800 grlık cisim bile kaska rağmen kafatasını çatlatabiliyormuş

Son düzenleme:
yarısına kadar izlemiştim sıralamaları..
adamcağızın feleği şaşmış baksanıza şu fotoğrafa :pale:

O 800 grlık cisim tam vizörle kaskın kenarına girmiş herhalde ordn kafaya güm..
200 üstü km lerde o bir böcek bile olsa kırardı valla vizörü..

off çok fena yahu.. 800 gram ne demek hele o hızlarda... Birde kasksız olduğunu düşünün.. Bu herkesin başına gelebilir. Kaldı ki orası bir pist fakat bizim milletimiz otoyollarda bile kasksız gazlayabiliyor.. Bir kamyondan fırlayan mıcır parçası bile ciddi durumlara yol açabilir , iyi bir ders çıkarmalıyız.

Süper Moderatör (BBRR)
This video is not available in your country due to copyright restrictions.

diye bi yazıçıkıyo lem nası seyredecez bunu

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arabamda gayet ortalama bir hızda, karşı şeritten gelen bir kamyonun hemen ardından ön camın ortasında mermi gibi patlayan ve top büyüklüğünde kırığa sebep olan bir taşı ben de gördüğüm için kasksız dolaşanlara bir kez daha üzülüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar