- Konu Yazar
Bir bacagi tahta olan ve kafasi kel olan**bir adam maskeli bir
baloya** gitmek ister ve bir organizasyon**sirketine telefon eder.
>Bana ozurlerimi kapatacak bir kostum yollayin der..
Ertesi gun gelen kutunun icinde bir adet korsan**elbisesi sapkasi ve goz** kapatma bandi vardir. IlisIkte bir de not vardir.
>Bu elbise ile korsan olursunuz, Sapka**ile keliniz gozukmez,korsanlarda**tahta bacak olur zaten kimse ozurlu oldugunuzu anlamaz.
Adam telefon acar sirkete..
>Ben le dalga mi**geciyorsunuz baska elbise gonderin...
Gelen ikinci kutuda bir adet rahip elbisesi ve sapkasi vardir.
iliskteki**notta;
>Bu uzun rahip**elbisesi tahta bacaginizi kapatir, sapkasi da kelinizi**der.
Adam telefona sarilir..
Siz**benimle tasak mi geciyorsunuz manyakmisiniz der baska**bir seyyy gonderin..
Ve bir kutu daha gelir**ertesi gun... Adam kutuyu acar ve sadece bir**kavanoz ELMA RECELI**gorur. IlisIkteki notu okur...
>Bu elma**recelini kel kafaniza surun, Tahta bacaginizi ...otunuze ..okun.** Boylece maskeli baloya ELMA SEKERI**olarak gidersiniz..
baloya** gitmek ister ve bir organizasyon**sirketine telefon eder.
>Bana ozurlerimi kapatacak bir kostum yollayin der..
Ertesi gun gelen kutunun icinde bir adet korsan**elbisesi sapkasi ve goz** kapatma bandi vardir. IlisIkte bir de not vardir.
>Bu elbise ile korsan olursunuz, Sapka**ile keliniz gozukmez,korsanlarda**tahta bacak olur zaten kimse ozurlu oldugunuzu anlamaz.
Adam telefon acar sirkete..
>Ben le dalga mi**geciyorsunuz baska elbise gonderin...
Gelen ikinci kutuda bir adet rahip elbisesi ve sapkasi vardir.
iliskteki**notta;
>Bu uzun rahip**elbisesi tahta bacaginizi kapatir, sapkasi da kelinizi**der.
Adam telefona sarilir..
Siz**benimle tasak mi geciyorsunuz manyakmisiniz der baska**bir seyyy gonderin..
Ve bir kutu daha gelir**ertesi gun... Adam kutuyu acar ve sadece bir**kavanoz ELMA RECELI**gorur. IlisIkteki notu okur...
>Bu elma**recelini kel kafaniza surun, Tahta bacaginizi ...otunuze ..okun.** Boylece maskeli baloya ELMA SEKERI**olarak gidersiniz..