Masaüstünde Hava Durumu !!! (Herkese lazım bence)

Arkadaşlar aşağıdaki linkten programı indirip bilgisayarınıza kurun bence. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Program : MeteorAhs1.1 (Beta) [zip] [527KB]
Program Linki : http://www.meteor.gov.tr/2005/bannerAHS/meteorsetup.zip

Ana Sayfa : http://www.meteor.gov.tr/2005/bannerAHS/bannerAHS.htm

Masaüstünüzde gözükecek ekran, ayrıca bu ekran taşınabilir, istediğiniz yerde tutabilirsiniz. (tabi bu kadar büyük değil)

aa.gif

gökyüzüne bakmaktan iyidir :cat:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
bende kullanıorum ufak tefek hataları var ama iyi bi program, ayrıca gün içinde tahminler değişebilior,hava tahmini dışında basınç nem rüzgar gibi detaylar işe yarar, bende tavsiye ederim :cat:

Motosikleti
Su Motoru
Bu online çalışıyor sanırım yani internete bağlı olmayan bir pc de pek işe yarayacağını sanmıyorum :) ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika olduya hemde 3 günlük veriyor

Motosikleti
Su Motoru
NetFrameWork olmadan çalışmıyor arkadaşlar :). Ama neyseki otomatik siteye yönlendiriyor ve açılan siteden indirebilirsiniz. İnternete bağlı olmayan bilgisayarlarda da işe yaramıyormuş, zaten işe yarasa biraz atmaca sonuçlar ortaya çıkardı :p ...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Link ayvayı yemiş düseltebilirmisiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar