maşallah de

O2aJR3.jpg
[/url][/IMG]

1004091_10201962592260926_1827992885_n.jpg

Yolunuz Afyona Düşer Ve Böyle Tatlı Bir Bela Almak isterseniz Beni Bulun Hediyem oLsun :)

anam keltoşlara bak hele :mrgreen: nazar değmesin pek tatlılarmış

İzmir İl Temsilcisi
ne tatlılar yahu..

Kendı kuslarının yumurtasımı kendı uretımınmı yanı ? tebrık ederım fakat yavruyken dıkkat et yasatmak zordur. yem yıyemezler yeme falanda alıstırmak lazım sen zaten bılıyosundur.

Izmırde olsan kesın 2-3 tane alırdım :)

tii allam bızım hatun gormesın bunları yemınle elınden alır besler durur onları

Bizimde evin sevimlimi sevimli minnoşu yavruladı. İzmire yolu düşenler sahiplendirmek istiyoruz. Fotoğraftada gözüktüğü gibi tatlımı tatlı bir şey.

xnpz.jpg

ne tatlılar yahu..

Kendı kuslarının yumurtasımı kendı uretımınmı yanı ? tebrık ederım fakat yavruyken dıkkat et yasatmak zordur. yem yıyemezler yeme falanda alıstırmak lazım sen zaten bılıyosundur.

yaklaşık 4 senedir üretip satıyorum :) afyona yolunuz düşerse verebilirim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------

ne tatlılar yahu..

yaklaşık 4 senedir üretip satıyorum ben beslemek için ugraşmıyorum anne kuş besliyor , daha sonra yeme düşüyolar zaten kendileri yiyolar :) afyona yolunuz düşerse verebilirim :)

Ne güzel rengarenk çıkmışlar senin yavrular. Bizde baba baskın gen çıktı yavruların hepsi sarı tonlarında çıktı :)Ama o süreci izlemesi harika bişey ya resmen doğal yaşam belgeselini canlı izliyosun. Yumurtadan çıkışları, sesleri, annenin davranışları... insan gerçekten hayret ediyor :cyclopsan

Ne güzel rengarenk çıkmışlar senin yavrular. Bizde baba baskın gen çıktı yavruların hepsi sarı tonlarında çıktı :)Ama o süreci izlemesi harika bişey ya resmen doğal yaşam belgeselini canlı izliyosun. Yumurtadan çıkışları, sesleri, annenin davranışları... insan gerçekten hayret ediyor :cyclopsan

ömür törpüsü bunlar :) bir tanesi bile ölse yas tutuyorum.

hacı bu çok güzel bi uğraş ve ayrı bir zevk...bizim kapalı balkonun 2 ay önceki hali :) şimdi 4 5 kafes daha ekle :)
gualdion fincler..hint bülbülleri...kanaryalar...saka ve piçi :)...jumbo muhabbet..ve normal muhabbet...değişik (java,rahibe,bengal,çulha ve 1 2 cins daha varda adını unuttum :) )ispinoz çeşitleri..

Allah komşularınıza sabir versin :)

yeni eve taşınınca ben de boş kafesime bi tane erkek muhabbet kuşu alacağım.

hacı bu çok güzel bi uğraş ve ayrı bir zevk...bizim kapalı balkonun 2 ay önceki hali :) şimdi 4 5 kafes daha ekle :)
gualdion fincler..hint bülbülleri...kanaryalar...saka ve piçi :)...jumbo muhabbet..ve normal muhabbet...değişik (java,rahibe,bengal,çulha ve 1 2 cins daha varda adını unuttum :) )ispinoz çeşitleri..
[url]http://i.hizliresim.com/6RvQj3.jpg[/url]

maşallah abi. ben cennet papaganı ve muhabbet yapıyorum bi kaç da güvercin var. genelde muhabbet agırlık veriyorum daha kar lı oluyor pek zahmetide yok. 5 tane büyük akvaryumum var ayriyeten balıkta yapıyorum. papağan türü olarakta guloster var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar