Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ewt arkadaslar resimler geldi. bide ekzostu yaptıracam. daha guzel olucak. buarada ben donuslerde bi farklılık yasamadım.ama ilk bındıgımde dıreksıyon acayıp geldı ama yavas yavas alısıyorum. gabe alıştıgına gore bende alısırım :)

Shot with Digital Cam at 2007-07-07

By badabat, shot with Digital Cam at 2007-07-07

Son düzenleme:
erhan dostum, harika olmuş. hayırlı olsun ;) cok yırtıcı bir duruşu var. tek eksiği işte Raiser koyup T drag gidonun havasını tamam etmek. ama bu haliyle de süppper olmuş.

Custom Masai taburu:)

abi başlattığın akımdan ilerliyoruz. cok güzel bi ekzost yaptıracam o zaman dahada güzel olucak. bide plakayı küçültecem. cok buyuk duruyo plaka arkadan kotu gorunuyo. abı haftaaya yapalım bı bulusma yıne

valla bana uyar, buluşma organizasyon işleri. plaka kucultme olayına ben de giricem sanırım :) benden once halledersen haber et, aman.

erhancım hayırlı olsun tabiri caizse cillop gibi olmus :))
gule gule kullan

masaıyle 3gunde 900km evet beyler ıstanbul erenkoy canakkale gelıbolu lapsekı cardak konaklama bursa uzerınden armutlu ordan yalova topcular donus ve tekrar erenkoy motor tık demedı ama dogrusu yorucuydu lapsekı cardakta motora bayıldılar sorulardan bıktım dogrusu:) ıyı bır uzun yol oldu.badabat t dıreksıyonun hayırlı olsun:cat:

Bırak 3 günü 1 günde bile 900 km gitsen yine tık demez bu motorlar.

Çoğu motoru yollarda bırakıp gelir.

Maşşallah demek lazım. Nazar değmesin.

deniz abi ne yaptın yaw. hemen senin rekoru kırmam lazım :) bende motorla trabzona gıdecektım ama vazgectim kuşadasına gidecem ama.

badabat sen benı gec gurur duyarım.herkez uzun yol yapsın masaılerden korkmayın guvenerek cıkın motorlarınızla yollara:cat:

sen aldırma onlara gabe kardeşim guzel olmuş bende yaptıracam valla bi akıl versene bana..birde su senin motorundan soktugun eski egsozların nerde saglam mı? saglamsa ben onlara talıbım haberin olsun.en kısa zamanda cvbını beklıyorum.
masaiciler hadi hava actı bi gezi yapalım bugun aksamustu ne dersiniz

@ kafkasyalı

selamlar kaça vermeyi düşünüyosunuz ve motorunuz kaç km'de acaba

Saygılar,

egzoz icin tavsiye edecegim en guzel yer kadir kardesimizin yeri :)
bu arada arkadaslar bi arada bulusalım gene yauw :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar