bu cumartesi aksam saat 7 de, serinlikte kadıkoy'de buluşalım diyoruz. haydi bakalım masai insanları.
kadıköyde nerelerde buluşuosunuz ?
bu cumartesi aksam saat 7 de, serinlikte kadıkoy'de buluşalım diyoruz. haydi bakalım masai insanları.
şimdiye kadar sadece Moda aile çay bahçesinde bulustuk. fekat bir daha orada bulusabileceğimizi pek sanmıyorumkadıköyde nerelerde buluşuosunuz ?
şimdiye kadar sadece Moda aile çay bahçesinde bulustuk. fekat bir daha orada bulusabileceğimizi pek sanmıyorumkadıkoy'un her yanı bana uyar. ozellikle motorları sahile kayalıkların oraya ya da fenerbahce parkı cıvarlarında bir yere goturme fikrine sıcak bakmaktayım
- 
- 

dilerim istediğine ulaşırsın. aile desteği ile almamak için ekonomik bağımsızlık gerekli unutma bunu. çalışıyorsan fln sorun yok da ogrenci isen zorlayacaktır.
Çok memnun olmama ve en ufak bir şikayetim olmamasına rağmen bu yaz çıkmayı planladığım 3000-3500 km lik bir gezi için daha büyük bir şey almayı düşünüyorum.
Bu sebepten meraklısına ( özellikle iyi bakabileceğine inandığım birisine ) satmayı planlıyorum.
gel valla bekleriz, ayrıca benim motorun bir onceki hali şu linkte gorulebilir.