nolmuş buraya yine yau!

angaralı'lardan sonra zn'cıler baskın vermiş. gelin dostlar, grand eagla iyidir

size de yapalım birer tane.
dun sirkecideydim. cok uygun fiyatlara elcik, ayna, beyaz far ampulu ve sis farı aldım. 35 wattlık buldum üstelik sis farını, bir role ile baglattıracagım harika olacak! kucukyalı'da kucuk bir servis var. emektar bir ustanın yeri, cok da yaşlı da değil. sürüyle aksilik olduktan ve ayna takıcam diye on camı catlattıktan sonra tüm malzemeyi kapıp ona gittim. aksam vakti 1 saate yakın ugrastı ve hepsini monte etti sağoılsun. borcum ne dediğimde ise "beş lira versen yeter" diyerek beni aglattı resmen. kesinlikle tavsiye ediyorum, bundan sonra her işe ona gideceğim! esnaflık işte, yolmaya kalkmadı adam...
sonra bugun:
bugun baska bir grupla sürerken epey canımı bizim grand taytay efendi. 80-100 arası gitti en fazla ve daha da üstüne çıkamadı.!
benzinden ve cırağa yaptırılan sübap ayarından olduğunu dusunuyorum. zira BP'den depoyu doldurduktan ve eski benzini yaktıktan sonra 120-130 dayandı canavar gibi gitti. kartal'daki servis'e de götürmeyeceğim bir daha.. hem bana pahalı geliyor...
neyse, sonuç olarak dun aksam kucukyalı'daki servise gitmek için marşa bastığımda km'yi sıfırlamıştım. biraz evvel eve girdim, 300 km yi gosteriyordu ibre. ve bu 300 km boyunca gaza ne kadar bastım, ne kadar canına okudum bir ben bir motor bir de allah bilir. "tık" demedi. benzin değiştikten sonra da kuş gibi uçtu, deli gibi koptu motor.
helal dedim...
daha büyük cc'li bir makine almaya su an ımkanım yok. ama o zamana kadar da idare edecek gibi gorunuyor. herkese tavsiye ediyorum bir kez daha