arkadaşlar ben motoru izmir (suzuki) doğa motordan aldım. Anahtar teslim 3200 e geldi.
2 gündür kullanıyorum şu an yaklaşık 150 km deyim.
Dİğer çin motorlarıyla karşılaştırdığımda fiyat/performans ve teknik destek olarak (suzuki) bu motoru seçtim.
Görünüş çok güzel daha önce 1 yıl süre ile askerde olan arkadaşımın 97 model yamaha dragstar 650 liğini kullandım.
O motordan sonra bunu ilk almaya gittiğimde gördüğümde şok oldum çok küçük göründü gözüme.
Sesi orjinal eksozuyla bir 250 lik full eksoza göre oldukça tok. Motorun önü ve arkası dragstar kadar güzel (lastikler 110-130 dragda 130-150) ön çamurluk arka çamurluk çok hoş.
Fakat motorun ortası çok kötü yapılmış. Bağırsaklar çok dışarda oralara kronaj kapak yaptırmak istiyorum zaten. Şaşi kaynakları göze batıyor elle kaynatılmış. Ön tarafda şasi tek demir.
Performans olarak şuan 150 km deyim. Mutlaka motoru aldığınızda servisten fazla uzaklaşmadan turlayın. Debriyaf fren ayarlarını kendinize göre yaptırmak için. Motor gayet hafif ve seri. Kitapçıkda yazan her şey dahil taşıyabileceği yük kapasitesi (sürücü artçı aksesuar kargo) 150 kg olarak belirtilmiş. Ama ben yaklaşık 240 kg gibi bir rakamla gezebildim. (süspansiyon ayarlarınızı yapmadan bu işleme girişmeyin). Şu an rodajda olduğu için 80 km/s hızı geçmedim ama 80 civarında aşırı titreme yapmakta umarım rodaj sonrası azalır.
2 ayrı gösterge kombinesi var diyebilirim Gidonda hız göstergesi sinyal ve boş ışıkları mevcut. Kadran 160 lık aynı anda mil göstergeside mevcut. Depoda ise benzin göstergesi (ışıklı bar şeklinde) ve vites göstrergesi mevcut. Özellikle geceleri aydınlatmalar çok hoş duruyor. Far kısalar yetersiz olsada uzunlar gayet yeterli. Stop ve fren lambaları çok hoş duruyor. Sinyallerde bağlantı noktalarında körüklü plastik kullanılsa daha hoş durabilirmiş.
!50 km de depo yarılandı tahminen 250 300 km gidecek ki rodajda bence gayet yeterli

. (serviste yedek depo musluğuna güvenme abi incelemedik içerden iptal edilmiş olabilir dendi, kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse daha iyi olur)
Selenin altında anahtarla açılan bir bölüm var (anahtarı gerekli deliğe takıp biraz saat yönünde çevirin koltuğu yukarı doğru kaldırın) Bu kısımda ufak bir takım çantası (torovida 10 13 anahtar ve buji anahtarı aparatı çıkıyor) ingilizce kitapçık ve ufak bir plastik kap (içine bir kaç şey koymak için) çıkıyor. Ayrıca motorun ana sigortasınada (plastik bir kutu içinde yanında yedeğide var) (zaten tüm elektirik aksam bu sigortaya bağlkı ayrıca far sinyal v.s. sigortası yok) ve aküyede burdan ulaşabiliyorsunuz. Seleler hem ana hemde artçı gayet rahat (dragstardan daha rahat diyebilirim).
motor alınca alacağınız aksessuarlar ve fiyatları (kendi aldıklarımı yazıyorum)
Kask Caberg Downtown S 150 Euro. Çift vizörlü gizli güneş vizörüde var ve kaskın üzerinden tek el ile açıp kapatabiliyorsunuz. Ana vizörçenenizin altına kadar yüzünüzü kapatıyor.
http://www.caberg-helm.com/home.asp...WN+S_tknsfcbuj_XS+S+M+L+XL+XXL_adf&xPC=30.jpg
Kilit Xena XR1 Alarmlı disk kiliti 65 Euro
http://www.villalevent.com/magaza/index.tsp?id=23
Motor Koruma Demiri İzmir Motorcu Tahim usta (eski sümerbank fabrikasının yanındaki sokağın içinde) el yapımı

100ytl Kasa biraz değişik olduğu için ilk defa bu kasaya uygun bişey yapacağını söyledi pazartesi günü bütün gün orda olacağım yaptırmak isteyenler varsa hazır yapılırken bence gelsinler
Çanta Armode Harley Model 2'li Ar-76 (suni Deri) 130 Ytl
http://www.otmmotor.com/motor/main/product_detail.asp?pro_ID=265&sub_cat_ID=0&cat_ID=20
İlerde yapmayı düşündüklerim:
Ön cam (hala emin değilim)
Sinyaller
Motor bağırsaklarını kapatmak için her iki yanada granaj kapak (özel yapım) ( en kısa sürede yaptıracağım)