Biliyormusunuz.
Çin malı motosiklet çöplüğü olduğumuzu.
Çin malı motosiklet almakla paranızı sokağa armanız arasındaki farkı anlayabiliyormusunuz.
Palaraımız çöpe atmakla kalmıyor güvenliği sıfır olan bu araçları alarak satarak kaç cana kefen giydiriyoruz.Biraz daha sık dişini al iyi bir şey.Motosiklette aslolan önce can güvenliği.Sonra konfor en sonunda gösteriş olması lazımken bu türevlerde önce gösteriş.Çinliler bile bizi TÜRK milletini çözdü bir biz kendimizi çözemedik.
Unutmayın arkadaşlar.
Atasözleri birilerin yediği kazıklardan ortaya çıkmış ders alınması gereken sözlerdir.
Ucuz etin yahnisi ekşi olur.
birader çin malı okadar kötü bir makina değil benim kullandığım makina masai o da çin ama alalalı iki yılı geçti 12000 km yaptım en ufak bir problem çıkartmadı bana bence motoru doğru kullanmak önemli,kim istemez japon makinaya binmek ama onada maddiyat lazım çoğumuz emekçi adamız gelirimiz çoğumuzun 1000 ytl nin altında,motorla kaza yapsak sinyal,stop,ekzost 200,300ytlye tamir ettirebilirsin,diğelim altında er 5- vn 800 kavasaki felan olsun kaza yaptınmı bizim gibi işçi kesiminin o motoru tamir edip toplatması çok zor bir sinyal 150-200 ytl ekzost dersen 1500 ytlden aşağı değil.depo yine 2000-3000 ytl arası,yani birader şu çin işi muhabetini bırakalım,hepimiz motorcuyuz bu sevdaya baş koyanlardanız sağlıcakla
motorumu sattım
13bin km de kendisinin bi fiil kahrını cektim.
:cat:
bubu anlayamadım bir fiil kahrını çektim demekle ne kasttettin,yani sattım kurtuldummu demek istiyorsun.ben hiç sorun yaşamadımda ondan şaşırdım,10000 km de marş motorum bozuldu 40 ytl,kilometre telim koptu 15 ytl bunların dışında 5 kuruş masraf çıkartmadı 12000 deyim, sende ne gibi sorunlar oldu merak ettim doğrusu,bizim makinalar gayet sağlam ben çok memnunum sağlıcakla