Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu saat oldu hala cevap bekliyorum..(lütfen topici şişiriyorum sanmayın:rendeer: )
tek istediğim yukardaki soruma cevap..
teşekkürler ilgilenelere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hey devrim cam meselesine ben bayaa kafa yordum buralarda uygun birşey yok bu yüzden kendiminkini imal edeceğim.
Biraz sabret camın şimdilik acelesi yok, nasılsa bir hafta içerisinde sürat yapmayacaksın. Ben dönünce ikisini birden hallederiz

OK ?

Yaw bu arada sürmeyi öğrenebildin mi ? kaç kmdesin ? Biraz izlenimlerini aktarda almayı düşünen arkadaşlara fikir versin.

Super Moderator
devrim_deniz, birkaç anca gördüm sorunu...
Bir-iki yere bakıp uygun cam bulmaya çalışacağım, ama önce bayide FYM'de cam takılabilecek yerlere bakmam gerekiyor, umarım en kısa sürede yardımcı olabilirim.

sevgili dostlar ;

kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa gerçelten çok iyi olacak..
zira ben de bu modeli almayı düşünüyorum...
tek eksik motor koruma olarak gözüküyor.
+ sitesinde süpriz hediyelerden bahsedilmiş var mıdır bööle bişey?

saygılar...

Super Moderator
Bu arada 2-3 kere ziyaret ettiğim Harbiye Suzuki'de çalışan bir yetkili fuarda bizim standda beni ziyaret ederek, motoru standlarında hakkında daha bilgili kişiler eşliğinde inceleyip kurcalayabileceğimi söyledi ve bu ÖTV konusunda acele edilirse yardım edilebileceğini belirtti. Bu benim gözümde (potansiyel) müşteri memnuniyeti açısından bir artı oldu.

Devrim_Deniz nasıl gidiyor motorun.
bu hafta sonu ben de aldım ama daha pek kullanma fırsatı bulamadım.
ben de çanta+motor kor. düşünüyorum..
bakalım...
sanırım kanuni uyuyordu.
resim varsa gönderirsen sevinirim
[email protected]

Super Moderator
kertenkela, devrim_deniz motorla alakalı olmayan sorunlardan ötürü iade etti motorunu.:pale: Artık senden alacağız haberleri...

350 KM yi doldurdum bu haftasonu.
km de 100 kr. yakıyor ( full jikle kullandım gerçi devamlı)
harhangi bi sorunla karşılaşmadım henüz.
titreşim var ama rahatsız edici değil , bir ara gaza gelip 100 km yaptım , gerçi bir kaç saniyeliğine .. diğer çinlilerdeki titreşim olayını bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım . ama motorumdan memnunum.
22 nisanda sınav sonrası ehliyeti alınca daha şekillenir herhalde birşeyler.
ehliyetsiz yemiyor gözüm çıkmayı bir ara polis de durdurdu zaten neyse ki problem yaşatmadı ::baaas:: . biraz zaman geçsin çanta + sosis + sis farları düşünüyorum.bi ara fotoğraf da koyarım artık ..
herkese mutlu sürüşler.

Merhaba, motorosu bende bugun inceleme fırsatı buldum. Motorun şu andaki fiyatını 3.360 olarak belirlemişler.Ama pazarlıkla 3.200 e dusecegini dusunuyorum.Gercekten rahat ve guzel gorunumlu bir motor. En begendigim ozelliklerden biride hangi viteste oldugunun benzin deposunun uzerindeki göstergede bulunmasıydı.Suzuki olayını banada söylediler ama %100 doğrumudur günahları boyunlarına :) Biraz daha araştırıp almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşların son durumları bildirmelerini rica ederim. Bu arada sesi gerçekten güzeldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motana, zaten Suzuki Türkiye. Servis yedekparça ve işçilik konusunda korkun olmasın. Sen sadece kararını ver git motorunu al.

Suzuki nin internet sitesine girdim, orada Motana ile ilgili bir bilgi bulamadım , ayrıca http://www.motana.com.tr/hakkimizda.php sitesinde bile daha yapım aşamasındayız gibi amatör mesajlar olması beni korkuttu açıkçası. Biraz öce Junlin ve Seyhan 250 ye baktım gercektende çok benziyorlar birbirlerine :( Yinede grisine göz koydum gibi :p

sitede sorun yok arkadaşım masai hakkında da bilgi yeralıyor.hatta sitenin forum kısmı bile var !

Sayfanın ortasındaki " Yapım aşamasındadır! " yazısı benim icin yeterli bir sorun, profesyonel bir sayfada böyle bisey olamaz. Ayrıca bahsettiğin formun içerisine girdin mi bilmiyorum ama içeride 1 tane bile mesaj yok ????

Masai 250 ile Globalmotor un pazarladığı Truva 250 TR aynı Truva ön cam ve motor korumalı satıyor. ilgilenenlere duyurulur.

Pardaillan' Alıntı:
Merhaba, motorosu bende bugun inceleme fırsatı buldum. Motorun şu andaki fiyatını 3.360 olarak belirlemişler.Ama pazarlıkla 3.200 e dusecegini dusunuyorum.Gercekten rahat ve guzel gorunumlu bir motor. En begendigim ozelliklerden biride hangi viteste oldugunun benzin deposunun uzerindeki göstergede bulunmasıydı.Suzuki olayını banada söylediler ama %100 doğrumudur günahları boyunlarına :) Biraz daha araştırıp almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşların son durumları bildirmelerini rica ederim. Bu arada sesi gerçekten güzeldi.

Pardaillanbu fiyatı kim bu şekilde telafuz etti... FYM 250 internet sitesinde hala 2950 YTL gözüküyor... gerçi bunu yazmak doğru mu bilmiyorum ama senin söz ettiğin 3360 YTL ile karşınıza gelirlerse tüketici hakkınızı kullanabilirsiniz... internet vitrin demektir.... ve firmalar vitrindeki tutarları uygulamak zorundadır...

Bu motorun en onemli özelligi afrikalı Masailerin hem fabrikaya ortak hemde yapımda çalısmaları.

Dün Suzuki yetkilileri ile görüştüm gerçekten motorun kendilerine ait oldugunu söylediler , tüm Suzuki servislerinde de motora bakılıyormuş.Bu motoru alan birileri var mı, deneyimlerini paylaşsın lütfen, birbirinin aynı bir sürü motor doluyor piyasa bu durumda yapılması gerekenin arkası kuvvetli olan modelleri seçmek oldugunu dusunuyorum.

bende R&R DADYW ile Keeway Supershadow arasında kalmıştım...

Şimdi bu motoru da gündemime aldım... Hem Fiyatı hemde Suzuki güvencesi oldukça cazip...

Ankara'da iki bayi de buldum... biri Mayıs sonu Haziran başı teslim edebilirim dedi... diğeri 2 güne teslim ederim dedi :silent:

attilamm' Alıntı:
bende R&R DADYW ile Keeway Supershadow arasında kalmıştım...

Şimdi bu motoru da gündemime aldım... Hem Fiyatı hemde Suzuki güvencesi oldukça cazip...

Ankara'da iki bayi de buldum... biri Mayıs sonu Haziran başı teslim edebilirim dedi... diğeri 2 güne teslim ederim dedi :silent:

Ben Istanbul , Libadiye de baktım motora anında teslim yapabiliyorlar.Ankara daki diğer bayilere sordun mu ?

Pardaillan' Alıntı:
Ben Istanbul , Libadiye de baktım motora anında teslim yapabiliyorlar.Ankara daki diğer bayilere sordun mu ?

2 bayi var zaten... biri 2 güne gri'sini geiriyor...

2950 şu an fiyatı...

Fakat SG 200-18'i görünce kafam karıştı... bu çinliler hiç olmasaymış ta keşke ikinci el CBF-250 falan alsaymışız :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar