Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
R3N aramıza hoşgeldin dostum çinliler bu kadar çok tartışılırken grand eagle biraz arka planda kaldı bunun sebebinin çok fazla kullanıcısının olmadığını düşünüyorum.Çinliler içinde en fazla ön plana çıkana motor RR olmasına rağmen yaşanan sorunların RR'de daha fazla olduğunu topikleri okuduğum zaman görüyorum.Şu ana kadar Grand Eagle kullanıcılarının ufak tefek sorunlarından başka yolda bırakacak hiçbir büyük sorunu olmadı.Tatile gidip 2 hafta motorunu kullanmayanlar(ben dahil)döner dönmez ilk marşta motorumuzu çalıştırdık ve kullandığımız sürece hiçbir sorunla karşılaşmadık.Diğer topiklerde oldukça büyük sıklıkla akü ve buji sorunu yaşandığını gördük en basitinden ama bizde benzer bir sorun hiç yaşanmadı.Eğer bugün yine bir çin cruiser almaya karar verseydim hiç düşünmeden Grand eagle alırdım.Ehliyetsizlik başa bela gerçekten.10 gün kaldı sınava.Önümüzdeki yaz üzerinden inmeyi düşünmüyorum motorumun.Tuvalete bile onunla gidecem.O zaman daha net görürüz hangi çinli ne kadar dayanıklıymış herkesin km.leri arttığı zaman.