Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Xeros sen yine yanda unutmuşsun anahtarı ben ilk aldığımda kontakta unutmuştum hem de sabaha kadar üstelik kontak açıktı oluyor böyle şeyler

akü nie bitti diosun ondan sonra nautilus :)

ben ehliyet istiyorum artık arkadaşlar ya sıkıldım kaçak dolaşmaktan

selam arkadaslar bende bugun motora azıcık bakım ettım zıncırın boşlugunu aldım.deponun ustune montaj olan benzın gostergesı vıdaları bıraz gevsemıstı on tarafta olanı bıraz sıkayım dedım o kadar kotu bı yerdekı ya depoyu sokecen sıkmak ıcın yada on catalı valla vıdayı sıkmak ıcın bı yıldız tornavıdanın canına gectım yoksa sıkamadım :) sımdılık sorun yok 1000 km yı de devırdık

oo 1000km n hayırlı olsun bari :) biz de 900 cıvarı takılıoruz. benim egzoz vidaları gevşemiş onu sıkıcam birazdan aşağı inip

arkadaslar motosıklet asvaltta km de ne kadar benzın yakıyor hesapladınızmı ? galıba 85..90 arası yakıyo oyle zannedıyom

Iki ayda 2800 Kmyi devirdim bu motor artik bana yetmemeye basladi gibi. Yavastan yavastan buyumenin zamani geliyor gibi. Isin kotusu motordan da memnunum bir sikayetim yok. Ne yapcaz bakalim.

hmm bak ıste sancılı gunler baslıyor. ben de ufaktan para bırıktıreyım guzel bir japon a gecmek para isteyecektir zira. aynını tavsiye ederim.

simdi sat, parayı tut, kasım gibi guzel bir şey bakmaya basla

Evet da kaca satacagiz bizim motorlari. Sifir fiyat olarak en dusuk fiyat bizde ve bence kalite olarak da en iyisi. Regal alacaktim bir ara bayagi bir olaylardan sonra almadim iyiki de almamisim. Rgalcilerin topigini okuyorum surekli ariza var motorlarda. Cok guzel cok sekilli motor ben de begeniyorum ama habire gevseyen dusen parcalar bozulan degisen parcalar. Benim tek arizam oldu o da sacma salak bir elektrik kablosunun soyulup sasiye degmesi olayi. Motora koruma demiri taktim canta aldim.2750den asagi satmam.

saglamlık konusunda tamamen haklısın. 2 gun bınmedım, tek marşla jikle acık calısıyor motor. ısıtmaya yeni başladım :) onceden direk atlayıp gidiyordum. yol tutuşunu fln da cok begeniyorum. ehliyet gelsin km'ler gelsin sonra bakacagım.

sen, motorun temiz ise, 3000 - 2800 arası olarak dusun bence fiyatını. daha asagı da olmasın. sonucta Kanuni Seyhanlar halen 3200 cıvarı fiyatlarla el değiştirebiliyor.

arkadaşlar motorları satmayı düşünmek için sizce de çok erken değil mi?bu kadar çabuk satacaksak neden aldık ki?Ama yine de şunu söylemek istiyorum.Hepimiz gün gelip satacaz ve daha büyüklerine geçecez.Ne de olsa herkesin gönlünde yatan bir aslan var.Motorların fiyatını biz belirleyelim arkadaşlar.Çok fazla kullanıcısı yok bu motorun.Oysa bir o kadar da iyi motor.Piyasayı düşürmeyelim.Nasılsa bir gün hepimizin işine yarayacak bu piyasa.

Bu kadar cabuk mu satacagiz derken haklisin tabii ama bu benim ilk motorum degil o yuzden biraz doymusluk var diyebilirim. Bu motoru eskiyi bir hatirlamak adina gecis donemi olarak almistim. Su anda bir problem olmadigini goruyorum motorda da bende de. O yuzden satip kis basi gibi hayalimdeki dyna glide custom i alacagim sanirim. motordan cok memnunum. bir iki kere yasadigim ve sacma sapan bir sebepten kaynaklanan elektrik arizasi disinda hicbir sikintim olmadi. sile agva catalca izmit yalova kilyos vs vs hep gezdim. kismetse 17 agustosta gemiyle izmire oradan da karayolundan bodruma rock festivaline gitmeyi planliyorum. www.musiconbodrum.com Ondan sonra da satabilirim artik motoru sanirim.

Ben ehliyetsiz olduğum için bu gezileri seneye ertelemek durumunda kaldım.Ama içim gidiyor çok kullanamadığım için.Umarım gönlünde yatana en kısa zamanda kavuşursun.Benim de gönlümde Kawasaki VN 800 var ama 2 sene daha Grand Eagle'ımı zevkle severek kullanırım.Sonrasına da o gün gelsin bakarız artık.

gecen ayse sule bilgicin cin motorlari ile ilgili yazısını okudum firsat bulursaniz okuyun. cin mali piyasaya girdikten sonra ciddi bir talep geldi ancak ithalatci firmanin dusunce yapisindan bahsediyordu bu yazida motoru tanimayan bilmeyen sadece kar ederim mantigiyla hareket eden firmalar getireyim satayim gerisi Allah kerim... ben bu konuda şanslı oldugumuzu dusunuyorum cunku motorun ithalatci firmasi hem suzuki hemde sym markalarınında ithalatcisi yani yıllardır bu sektorde olan motoru bilen tanıyan bir firma, ayrica servislerde suzuki servisleri yani oyle bisiklet tamirciliginden terfi etmis servisler degil onlarda yillarca motor uzerine calismis servisler. İste bindiğimiz Motorlari Bu servisler Topluyor bakımlarini bu servisler yapiyor en onemli fark bu bence. Yoksa malzeme kalitesi bakımından diğer çinlilerle fark oldugunu zannetmiyorum yaklaşık birbirine yakın kalitede mallardan uretilmiş motorlar bunlar. sonucta demek istedigim bunu biz kullananlar biliyoruz ama piyasada cok bilinmiyor bildiginiz gibi cok fazlada kullanici sayisina sahip degiliz.

Bu baglamda satisi yapmak alici bulmak bilemiyorum kolay olmayabilir zaten 0 fiyati bile cok uygun ama RR ler kadar piyasasi yok neyse bakalim gorecez 2.el piyasasını olusturun bakalim :)

Kesinlikle bizim motorun en buyuk avantaji fiyati ve arkasindaki suzuki servisleri. Benim gecen sene asya motorum vardi her servise gidisim bir olay oluyordu, simdiyse gonlum cok rahat. motoru gayet iyi bilen ustalar bakiyorlar. zaten motorda da ciddi bir problem yok. iyiki 4 milyar verip regal almamisim acikcasi. hava sogutmali oldugu icin bu yaz sicaklarinda siser mi diye hic dusunmedim acikcasi ve hic de sismedi zaten.

Arkadaşlar hanginiz motorunu satıyosunuz www.sahibinden.com da var bi tane Grand Eagle.630 km. de 3200 YTL istiyor o paraya zor satar

ve bende artık motorcu ve regalciyim!!!!!!!1

evet arkadaşlar ve abilerim.size herşeyden önce çooook ama çoook teşekkür ediyorum sizin topiği baştan sona kadar okudum ve gittim bugün kendime bir 250 regalde ben aldım.yarın motoruma kavuşacam bir aksilik olmassa.bende aranızdayım artık.bu benim ilk motorum ve ilk vitesli motor tecrubem olacak.bisiklet ve araba kullanmasını cok ıyı bilmem bir avantaj olacak sanırım..yarın motoru alıralmaz kartala altan motora gitmeyi düşünüyorum.bir koruma demiri taktıracam birde şu bahsedilen vites değiştirme problemini çözen milden taktıracagım.çanta ve motiflerde yaptırmayı düşünüyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.ben libadiyede oturuyorum beni de aranıza alırsanız cook sevinirim..
şimdilik bu kadar kullandıkça yazacaaam..çanta ve airbuus konusunda yardım bekliyorum(doğru yazamadım galiba :)

250 regalde nerden çoıktı yaaaaaa!!!!!
masai 250 grand eagle aldım :)

Son düzenleme:
Hayirli olsun motorun gule gule kullan.
Motoruna iyi bak hr kullanma ilk gunlerde. 1000Kmyi devirdikten sonra tepe tepe kullanirsin. Sana problem cikartmaz. Ben cantayla ilgili olarak sunu soylemek isterim. Armode marka canta almani tavsiye etmem. Bu motorda beni en cok uzen konu canta oldu. 150 Milyon verdim keske vermez olsaydim. Is goruyor ama o paraya bu kadar adi bir sey beklemiyordum. Uzun vadeli kullanacagini dusunerek kaliteli bir sey al. Koruma demiri mutlaka hemen taktir. Ben Jinlun servisinden bulup taktirmistim.

nautilus' Alıntı:
Arkadaşlar hanginiz motorunu satıyosunuz www.sahibinden.com da var bi tane Grand Eagle.630 km. de 3200 YTL istiyor o paraya zor satar

Buradan degil sanirim o arkadas.

Son düzenleme:
beyler nasıl gidiyor... bakıyorum herkes büyütme konusunda kararlı... zaten ben bu değişiklik ihtiyacını bildiğim için motoru seçerken fiyatını ön planda tuttum... sonuçta kötü yatırım... ne kadar az maliyet o kadar az zarar... ama benim daha değiştirmeme var... bu arada yanlış zincir yağı kullanıyomuşum... servisteki usta o yağ ile biraz daha devam etseydin kırardın zinciri dedi... Motul marka yağ kullanmaya başladım... zincirden gelen ve benim normal sandığım şırıltı kesildi... 2200'deyim şu an...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar