mete_han' Alıntı:abi orda hatalı bir hareket var...masaya dokunmak bile yasaktır kurallarda....
avrupayı karıştırmayalım yanimete_han' Alıntı:http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14708
detaylara önem verelim lütfen...bak ne yazmışım...
Türkiye birinciliklerim...şampiyonluklarım...Y O K T U R....![]()
hunterock' Alıntı:bu ne ya?
uçmuş bunlar...ama başlıyorum çalışmaya
görüşeceeeezzz bekleyin beni:cat: (bde bunun kızar için olanı yok mu ya zor görünüyo brazz)
secret5de' Alıntı:slm mete han abi ya sen tarihleri karıştırdın galiba haziran ayını geçeli çok oluyooooooo Ooo Ooo neyse önümüzdeki seneye haziranı bekleyecez artık mete han abi:bounce:
secret5de' Alıntı:slm mete han abi ya sen tarihleri karıştırdın galiba haziran ayını geçeli çok oluyooooooo Ooo Ooo neyse önümüzdeki seneye haziranı bekleyecez artık mete han abi:bounce: buarada sehirci istermisiniz?
harfendaz' Alıntı:Bence tarihleri mete_han değil,sen karıştırmışsın,güzel kardeşim.
Bu arada ben bu topiği görmemişim.masa tenisi liselerarası turnuvada birinciliklerim var.Hatta o zamanlar federasyon yoktu,biz kendi çapımızda birtakım turnuvalar düzenliyorduk.Bu dönemde;yeni arkadaşlar bilgi edinsin diye Güney Kore den gelen bir arkadaşla ki dünya şampiyonu muydu neydi,birlikte kitap yazmıştık.
Mete_han kardeşim de bize etrafa kaçan topları topluyordu.Ben yazacağımız kitabın notlarını,muhafaza etsin diye ona verdim,maç yaparkene.Kitabı derleme zamanı gelince bizim kitaptan bazı sayfalar eksilmişti o zamanlar.
O gün bu gün ne Mete_han ile bir daha görüşebildik,ne de bizim sayfalar ortaya çıktı.
Şimdi anlaşılıyor galibe ne olduğu...![]()
![]()
![]()