bir saniye, marushin kask reviewleri testleri ovgulerle dolu Arai ile beraber teste sokuyorlar.. soyledikleriniz ilginc ve korkuttu beni ama marushin 1958 den beri kask ureten japon marka sharp 5 yildiz.. gelsin bir inceleyelim siparisi verdik artik...
999 u kulmananlarin yorumu :
999rs modelleri ile 1050-1100 gram arasinda dolasan, rs2 ve rs3 serileri ile 900-1000 gramlari zorlayan, inanilmaz konforlu, ses izolasyonu mukemmele yakin, cok zor sartlarda kullandigim ve butceye uygunluk dolayisiyla herkese tavsiye edebilecegim muthis kask
bir alman motor dergisinin 2012 yılında yaptığı çarpışma testinde 999rs modeli, schuberth s2 ve arai axcess2'den daha iyi puan almış iyi bir kask markasıdır. işin en güzel tarafıysa bu 2 kaskın neredeyse yarı fiyatına satılmasıdır.
karbon fiber kullanarak kask ureten ilk firma. karbon kasklari hafif olsun diye o kadar ugrasilmis ki, icerdeki tum malzeme bildigimiz kopuk ve sunger. baglama icin agirlik yapmasin diye kilit mekanizmasi degil, eski tip ikili d seklinde halka kullaniyorlar.marmaris'e kadar gittim geldim bu kaskla, verdigim tum paraya sonuna kadar degdi.