MaRushin marka kask hakkında...

Cox marka çene açılır kaskımı alalı 2 sene oldu. Neredeyse her gün kullandım. Artcı kaskı olmaya aday oldu :)

marushin.jpg

Bu marka kaskı tavsiye edermisiniz?
Kask da aradığım şey kapalı kask olması, renkli olması ve en önemlisi beyaz tercihim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Almak istediğim kasklardan biri de bu kask :) Fakat bana göre bedeni yok ben marushin kullanıyorum ama çocuk kaskını yine de gayet memnunum tevsiye ederim:cat: Beyaz istiyorsan bir de arai nin var ona da bak istersen ama bu da çok güzel :)

sanırım ben bu kaskı tekay da gördüm görünüşü muhteşem ama yanlış hatırlamıyorsam 300 euro galiba

MaRushin beyaz kaskınfiyatını bulamadım :))
Ama feyizoğlunda ki LAZER ve AVG de hoşuma gitti ama marushin gibi durmuyor..

X9 250 kullanıyorum füme renkli biraz motora renk katarda beyaz :) Şuan da kullandığım COX marka çene açılır kasktanda memnunum ama artık bitti bozulmaya başladı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------

Tek kelime ile iyi bir kask.

1 haftadır internet sayfalarında geziyorum, beyaz kapalı kaskları araştırıyorum ama bu kask gerçekten çok yakışıklı. Zaten COX olduğu için her gün kullanmayacağım. Renkli cam kesinlikle olmalı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------

Almak istediğim kasklardan biri de bu kask :) Fakat bana göre bedeni yok ben marushin kullanıyorum ama çocuk kaskını yine de gayet memnunum tevsiye ederim:cat: Beyaz istiyorsan bir de arai nin var ona da bak istersen ama bu da çok güzel :)

aRAi kasklar çok kaliteli imiş ama fiyatları dudak uçuklatıyor :)) Gerçi kaskıda her zaman almıyoruz.

Sahibinden sitesine baktım ama L bedeni ve antalya da var :(
Galiba bu ürün satılmıyor artık

MARUSHIN TNT888 beyaz

Arkdaşlar bu kaskı kaça ve nereden bulabilirim herhangi bir fikri olan varmı?

İzmir de MCA motor da var. Marushin Samura aldık geçenlerde bir arkadaşıma. Orada görmüştüm.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021

arai demişsinde 2,5 katı kadar fiyat farkı var ama :))

bu arada louis sitesinde 79€ düşmüş vaziyette marushinler getirtebilene hemen alsın derim

Arkdaşlar bu kaskı kaça ve nereden bulabilirim herhangi bir fikri olan varmı?

Tekay Motor Marushin in distribütörü orada hemen hemen bütün modelleri var :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

arai demişsinde 2,5 katı kadar fiyat farkı var ama :))

Ben sadece öneride bulundum beyaz kask için :) Evet fiyat farkı var tabii :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ebaydan alışveriş hiç yapmadım güvenli diyorsan mantıklı 350 tl ye

walla şimdiye kadar sorun yaşamadım 4 kask aldım 5 mont aldım 2 takım grenaj takımı aldım, far, ayna, vs. vs.

walla şimdiye kadar sorun yaşamadım 4 kask aldım 5 mont aldım 2 takım grenaj takımı aldım, far, ayna, vs. vs.

istanbulda araştırıcam eğer bulamazsam dediğin gibi ebay dan alırım. yardımların için tşk. ederim. Daha gittigidiyordan alışveriş yapmaya yeni başladım. :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
100 doların üstü gümrüğe takılıyor diye biliyordum ben? aldıkların anladığım kadarı ile bu tutarın üstünde nasıl aştın?

100 dolar değilde 150euro ve üstü gümrüğe takılıyor
ama o işinde bi sırrı var burada yazılmaz:)

Ben aynı kaskın M bedenini Almanyada cok cuzi bir fiyata aldım,ayın 30u gibielimde olcak ilk tecrübelerimi burada paylaşırım,Birde iridyum vizorunu tabikide :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------

100 doların üstü gümrüğe takılıyor diye biliyordum ben? aldıkların anladığım kadarı ile bu tutarın üstünde nasıl aştın?

Burda paketin içinde türkçe not olması,Üzerinde Hediye olarak işaretlenmesi,Min. boyutta paket yapılması ve 100 doların altında Fatura gösterilmesi gibi bir çok etken ile bunlar mumkun :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar