Marş sorunuma çözüm

Selamlar.. Benım sorunum marşş... İlk basmada sankı piston üst olu noktadaymıs gııbı zorlanıyodu ıkıncı basmada rahat rahat donuyodu.. zamanla zamanla ıyıce zorlanmaya basladı sımdı ıse marşa bastıgımda tık .. tık diye ses gelıyor ve marş donmuyor.. motor 3 aylık mondial 125 zn... ustaya sordum pıston ust olu noktada kalıyo ılk basmada arada bır zorlanabılır dedı ama bu gıt gıde artttı ve su anda tık diye ses gelıyo marş hiç donmuyo bu yuzden ayakla çalıştırmak zorunda kalıyorum ... elektrık tesısatı tamamen sağlam ve akumde full... lütfen yardım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayakla kolay çalisiyorsa aku bdsalmis basmıyordur...sen marsa bastıkca aküde iyice bosalır marsı cevırmez....akyü bi sarj et bıde öyle dene bakalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı

yazdikya kardes...sen onu yap olmazsa tekrar buraya not ekle...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 ----------

ayakla kolay çalisiyorsa aku bosalmis basmıyordur...sen el marsına bastıkca aküde iyice bosalır marsı cevırmez....aküyü bi sarj et bıde öyle dene bakalım...

yazdikya kardes...sen onu yap olmazsa tekrar buraya not ekle...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 ----------

ayakla kolay çalisiyorsa aku bosalmis basmıyordur...sen el marsına bastıkca aküde iyice bosalır marsı cevırmez....aküyü bi sarj et bıde öyle dene bakalım...

katılıyorum.. 3 aylıkda olsa sen marş basa basa yemişsindir yada farı acık unutmuşsundur gündüz vakti akü şarj et olmazsa tekrar yaz,...

çözdüm! marş rölesi... yinede destek için sağolun.

arkadaşım mars rolesini tetikleyen sey zaten akü ama sen illaki problem onda diyorsan kablolarını birbirine deyiyerek calıstra bilirsin...

arkadaşım mars rolesini tetikleyen sey zaten akü ama sen illaki problem onda diyorsan kablolarını birbirine deyiyerek calıstra bilirsin...

Sağol.. Tetikleme yoktu.. şimdilik halloldu artık nereye kadar giderse... yakın zamanda servis yolu görünüyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar