Marş Sorunu!!

arkadaşlar bende marş sorunu var marşa basıyorum marş sesi gayet normal ama çalışmıyor motor ısınınca belki çalışır dedim yine olmadı ayak marşıyla çalıştırmak zorunda kaldım nedendir acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

yaa insaf bi kişi cevap yazsın

Son düzenleme:
buji yağlama yapmıştır bujiği sök bak kapkaraysa yeni buji tak sorunun kalmaz. marşa fazla yuklenme marş motorunu yakarsın ve farklı farklı benzın ıstasyonlarından benzın alma sureklı sabit biyerden al benzın kalıtesı degısıklıgınden dolayıda calısmamazlık yapabılır

arkadaşlar bende marş sorunu var marşa basıyorum marş sesi gayet normal ama çalışmıyor motor ısınınca belki çalışır dedim yine olmadı ayak marşıyla çalıştırmak zorunda kaldım nedendir acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

bazen marşlara bastıgında benzını püskürtmez pis benzin depodan versa ondan olabılır sorun vardır püskürtmede...

marş kömüründe sorun olabilir...yada marş motorunda toz birikmiş olabilir...akü bitik olabilir...

3 seçenekten biri...:cat:

marşa basıyo adam gayet iyi diyor demekkı ateşlemede problem var ayak pedalıyla çalıştırmış oda demektır ya fılıtrede tıkanıklık var karburatorde pıslık var yada benzın yok :)

arada benim de oluyor. bujiye elektrik gitmiyor olabilir ya da arkadaşların dediklerine ek karburatore anlık bişey benzin gitmeyebilir...

marş dişlisi sıyırmış olabilir. Aynı marş dönme sesi gelir ancak motoru çevirmediği için çalıştırmaz. Karbüratörde pislik buji kirlenmesi gibi şeyler olsa ayak marşıyla hiç çalıştıramazsın. Aynı durum ateşleme arızaları içinde geçerli.

arkadaşlar cevaplar için sağolun bütün arkadaşların anlatıkları sorunlardan biri olabilir tabii bi bakıma sokucam artık biraz masraf olcak olsun ne de olsa kullanıyoz bu aleti sağolun arkadaşlar

iyimi kanuni seyhan memnunmusun araya bunu da soruveriyim. bende bi vitesli alcam da tervihim 125cc olcak 125kt, ybr, kymco ya da seyhan. dördünden en cazip fiyatta olanını alcam da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar