motorlarda ayak kaldırılmadığı zaman marş basmaz bildiğin gibi.bazı motorlarda ise marş motoru çalışıyor ama bujilere ateşleme yapmıyor.ayaklık müşüründe problem olabilir.temassızlık yapıyor olabilir.
Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim
Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim
Geçmiş olsun arkadaşım sıkma canını :rendeer: çalışmamasının birçok nedeni olabilir istanbuldaysan yardımcı olabilirim :cat:
honda yamaha ve truva dan
Arkadaşın durumu belki ona yetmiş olabilir... + genç motorcularımızın hevesini kırmak hiç doğru bir davranış değil...Truva nedir ya ? dalgamı geçiyorsun sen !?r: Made in china yazan bütün modeller aynıdır.sür uçuruma gitsin..
Dikkatini çekerim arkadaş 2 motor değiştirmiş.biraz dişini sıkıp 2.el yamaha yada honda alabilirdi.Arkadaşın durumu belki ona yetmiş olabilir... + genç motorcularımızın hevesini kırmak hiç doğru bir davranış değil...