MARMOK ve EMOK Motosiklet Festivalindeyiz !!!

ben memleketim olan eskişehire emok festivaline alanyadan kiralıyacağım motorlar gelmeye üşendim siz marmaris alanya eskisehir istanbul gezmişsiniz ne diyeyim bravo valla here bir arkadaşımızda küçük asya motoru gördümya kendimden utandım

eşşek kadar race ile yol uzun geldi üşendim diye bu arada keşke alanyadayken haberim olsaydı bende hem tanışır hemde ev sahipliği yapardım neyseki arif abi size gereken ilgi ve alakayı göstermiş

Son düzenleme:
Yaa cok guselmis bu hafta ehliyet sinavim var kacirdim , ama Antalya gibi motor dolu bir sehirde niye olmuyor bu festivaller ajaba

ya daha ne eğlenceler oldu ama çarşamba ve perşembe akşamları okadar iyi değildi

Süper Moderatör (BBRR)
Yuh TTA ya bi MT tişörtü götürmediniz mi ...erhan ne diyim ben sana cimri olunur ama bu kadarda olunmaz...:p

Ankaradan katıldığımız festivalin resimleri....

Mükemmel bir festivaldi Organizasyonu düzenleyen Mehmet Binliye ve arkadaşlarına sonsuz teşekkür böyle güzel organizasyon yaptıkları için. Mehmet Binli'ye 1000 kere tesekkur etsek azdir.
Kamp alani, yiyecekler, tuvaletler bir dag basi icin mukemmeldi. Katılan herkezede ayrıca teşekkürler...

Motosiklet net'ten görüdüğümüz arkadaşlar vardı... Sizleri göremedik cadırlarınız neredeydi bayragı nereye astınız :pale:

Bizim çektiğimiz Emok resimleri

Kamp alanımız
P1010003.jpg

Göl manzarası
P1010004.jpg

P1010005.jpg

P1010006.jpg

P1010008.jpg

P1010009.jpg

P1010010.jpg

Grnt007.jpg

Grnt006.jpg

16.jpg

hpim1323small1rb.jpg

hpim1330small4rt.jpg

hpim1334small4qh.jpg

hpim1339small4qo.jpg

hpim1340small2zs.jpg

[Akşam yemekte garson kız baktıkki kalabalığız gittik getirdik koca menüyü önümüze

img1913small8yy.jpg

img1914small8kp.jpg

img1925small6uz.jpg

]

Ve tüm grup gitmeden önce toplu fotograf çektirdik.

hpim1349small6vt.jpg

hpim1350small6jn.jpg

boy

Alanya'dan Eskişehir'e giderken Manavgat'a uğradık. Manavgat şelalesinin birkaç resmini koyayım dedim. Yeni makinamla çektim. Bayağı güzel çıkmış. Resimlerin orjinal boyutlarına küçük resimlere tıklayarak ulaşabilirsiniz...

cok guzel bir gezi oldu esim ve benim icin.
motosiklet net de ki dostlarimiz bizi antalyada birakip alanyaya devam ettiler nedenini hic anlayamadim ve antalya da kendimi kisa bir sure cok yanliz hissettim. sonra keyfimize bakmaya karar verdik ve 2 gun orada kalip kum parkina ve antalyanin kuzel sahillerine gidip emok festivaline devam ettik.emok festivaline tam olarak katilmaya calistik.
emok dogayi daha cok seven ve kisa bir sure de olsa medeniyeten ayrilip tek bir isik bile olmadan gokyuzune cevirip yuzunu , kendini yildizlari
n icinde hissetmek isteyen motorcu arkadaslarim icin cok guzel bi ortamdi. kamp alani muhtesemdi.cumartesi gecesi bizi bile hayretlere dusuren eskisehirli bir gurubu konseri oldu. gercekten cok kaliteli muzik yaptilar "tesekkurler" .Gole girdik , firig vadisindeki tarihi mekanlari gezip seyitgazi belediyesine sukranlarimizi sunduk. sonra burukta olsa evimize donerken cevreyi taniyan kisilerden aldigim tavsiyelerle bozuk ve ziftli yola girmeden sahane manzarali ip gibi bir kestirmeden eskisehire gecip , eski gunleri andiktan sonra evimize donduk. Umarim omrumuz yeterde emoktaki dostlarimizla tekrar bulusabiliriz seneye.
herkeze sevgiler
hoscakalin

mes

Bundan sonraki festivallerin en kötüsünün Marmok festivali kalitesinde olması dileği ile:rendeer:

Adana MT Ç.M.S.K Marmaris Motosiklet Vestivalindeydi

Merhaba

İsmail abimizin Adana MT Ç.M.S.K olarak bizi temsil ettiği 1. Marmaris Motosiklet Festivalinde yaşadıklarını ve teşekkürlerini burda size iletiyorum arkadaşlar.

Öcelikle Marmaris Kaymakamı ve Belediye Başkanını bu organizasyona parmak pasmak değil ağırlıklarını koydukları için vede MARMOK Kulübünün görünen ve emeği geçipte görünmeyen kahramanlarının da bu mülki amirlerinin destekleri çok güzel değerlendirerek ortaya 1. olmasına rağmen eksiksiz, mükemmel bir festivali biz motor sevenlere yaşattıkları için teşekkürlerimizi sunarız. Bu festivalin diğer illerdeki kulüplere de örnek olmasını diliyoruz.

Ayrıca Marmariste kendimizi evimizde gibi hissettiren kardeşimiz Barış ve güzel eşine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Adana'dan çıktıktan sonra Alanya, Antalya Korkuteli ve Marmaris güzergahımızdı. Marmarise 1 hafta boyunca çok eğlendik. Yeni dostlar edindik. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bodrum'daki dostlarımızıda unutmadık. Ege ve Akdeniz turumuzda 2000km'nin yorgunluğunu çıkarıyoruz. Bu tür organizasyonlara ve yeni dostluklara binlerce km feda olsun. İşte festivalden resimlerimiz yaşadıklarımızın küçük bir özeti niteliğinde.

resim0019sn.jpg

145123cg.jpg

1791at.jpg

1743zr.jpg

Şimdide festivalden yakaladığımız görüntüleri sizlerle paylaşıyorum.

133mu.jpg

184wq.jpg

199zd1.jpg

1118bj.jpg

1130oy.jpg

1158jv.jpg

1185bw.jpg

1201nt.jpg

1216ky.jpg

1253mc.jpg

1269cg.jpg

1275ic.jpg

1292kt.jpg

1357co.jpg

1375lz.jpg

1395se.jpg

1437bv.jpg

1447hb.jpg

1455ur.jpg

1464bj.jpg

1491xg.jpg

1524oc.jpg

1593lm.jpg

1632dh.jpg

1667jy.jpg

1695qe.jpg

1936ht1.jpg

1960xn.jpg

1979ku.jpg

11001jl.jpg

11014jf.jpg

11049ex.jpg

11092bv.jpg

11169fn.jpg

11199ma.jpg

11287im.jpg

11296go.jpg

11573kc.jpg

11596bm.jpg

11612nx.jpg

11686oq.jpg

11699mg.jpg

11788gx.jpg

11826ba.jpg

11877yk.jpg

11887yf.jpg

Burda Fedon'a Ç.M.S.K tişörtü hediye ederken görülmekteyiz.

11948fx.jpg

11958ak.jpg

11966jr.jpg

11972ol.jpg

11981cr.jpg

12002wk.jpg

12023lv.jpg

jhjh3sc.jpg

resim0131ag.jpg

resim0377lr.jpg

resim0539ch.jpg

resim0775om.jpg

resim0795nn.jpg

Görüşmek üzere.

mes

banane,banane...bu festival beni kesmedi ....ben yine festival istioooom:queen:

Eveeeet, hep birlikte çıktığımız gezi benim için dün sonlandı. 1 hafta daha iznim olduğundan guruptan antalyada ayrılıp kendime yeni bi rota çizdim. Antalyadan anamura, ordan ankaraya ve son olarak dün istanbula gelmiş bulunmaktayım. Toplam 2500 km yol yaptım. Çok iyi bir tatille birlikte iyi tecrübe edinmiş oldum. Bu gezide aklımda kalan önemli noktalar şöyle;

- Nihayet barış abimle (ve ailesiyle ) tanışma fırsatı buldum marmariste. (kızın çoook tatlı barış abi)
- Yine tunçla tanıştık, bize orda gerçekten yardımcı oldu.(rakı olayı iyiydi :p )
- Fethiyede ölüdeniz çok hoşuma gitti. Ayrıca karşılaştığımız dünyayı gezmekte olan arkadaşla tanışmak ta çok güzeldi.
-antalyada düden şelalesi ve orda yenen balık çok iyiydi. Kum heykeller de bir o kadar güzeldi herkese tavsiye ederim.
-Anamur gülnar yolu biraz tehlikeliydi, tek şerit , çok virajlı, ve şeridin yarısı mıcırdı.

Tüm gezi arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim, herkes olaya bir renk kattı.:cat:

(ps: Benim frizbi ünlü olmuş ya her resimde :p )

Süper Moderatör (BBRR)
1118bj.jpg

öncelikle İsmail abime ve eşine kucak dolusu sevgiler anca şimdi okuyabiliyorum ...Çok kafa dengi çok uyumlu sanki yeni evli bi çift eşimde bende gıpta ettik...yine bekliyoruz...hiç bi şey yapamadık bu arada ..

img09963oy.jpg

mert iyi dilekleri için sağol...bu ortama sanal diyenler utansın reel burası işte yoksa ben nerden tanırdım ismail abiyi ,eşini merti , leto yu, boy u , bandit i eşlerini , erhanı , damlayı.....saymakla bitmez ne güzel insanları tanıdım ben burda ne büyük karım var hayatımın kazanılanlar kısmında ,,,Teşekkürler MT ailesi

Son düzenleme:

boy

@BBRR
bu ortama sanal diyenler utansın reel burası işte yoksa ben nerden tanırdım ismail abiyi ,eşini merti , leto yu, boy u , bandit i eşlerini , erhanı , damlayı.....saymakla bitmez ne güzel insanları tanıdım ben burda ne büyük karım var hayatımın kazanılanlar kısmında
Barış, biz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk. Eskiden birkaç kez atışmıştık seninle sanal ortamda. İnsanların birbirini tanıması güzel. Heryerde tanıdık birilerinin olması çok iyi oluyor. Biz motosiklet.net olarak çıktık bu yolculuğa ama festivallerde bizi görüp yanımıza gelen çok az insan oldu.

Süper Moderatör (BBRR)
Mehmet atışıcaz ya olacak o :) normali bu senle ben aynı fikirde olamayız ama bak aynı masada aslanlar gibi eğleniriz bide armut olmasaydı ne güzel olacaktı haa sen yanlış anlamışsın sana destek falan çıkmadım ben orda ..direk muhatap bendim siz benim misafirimsiniz :bounce:

biliyorum topigi hortlattım :queen: ama hortlatmamak elde degil ben bu topige 2 ay öncede bakmıştım fakat ozaman sadece ilk sayfadaki resimler vardı. şimdi şans eseri buldum bir göz atıyım dedimkiii. resimlere bakınca şok oldum. yaa böyle resimler buraya konulurmu??? motosikletler biryandan gezilmiş onca gözel yerler biryandan gelde kafayı yeme?? gerçekten bu siteye üye oldugum tarihten beri resimlerini izledigim en güzel gezi buu. çok güzel bir gezi. elinize saglık:rendeer:

Çok eylenceli görülüyor ,oradakilere iyi keyifler ;İnşallah daha buyuk bir motor aldığımda bende düşünürüm böyle gezileri...

boy

Arkadaşlar, motor almakla iş bitmiyor. Motosiklet sayesinde tonlarca insanla tanışır, hiç görmediğiniz yerleri gezersiniz. Bundan sonraki organizasyonlara katılmaya çalışın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar