Marmok festivali yorumu

Selam

Marmoka 19 haziranda giriş yaptık ve başından sonuna kadar bulunduk. Görüp duyduklarım sonucunda diyebilirim ki olay tamamen ticaret ve de rezillik. Allahtan biz deniz güneş ve motorcu arkadaşlarla tanışmaya gittik de bir nebze olsun bunları atlattık. Organizasyon notu= koca bir SIFIR dı. Marmok'u güneş bey ele geçirmiş ve ticari bir rant kapısı olarak görmüş motorla ve motorcu ruhu ile ilgi ve alakası olmayan bu adam ve ailesi böyle bir organizasyonun kolay olacağını düşünmüş ki kendisi ve çevresindeki birkaç kişi ile bu olayı gerçekleştirmiş.

Akturdaki 2 kamp alanı geçen sene birlikte festival alanını oluştururken bu sene sadece 1 tanesi (duşu tuvaleti ve tüm altyapısı eksik olan) festival alanı olmuş. Burada amaç para vermeden kar sağlamak. Bizlerden topladığı paralar yanında standlardan aldığı paralar tahminimce ücretsiz gelen içecekleri kendi standında para ile satmak sağladığı bu rantı arttırırken hiçbir yere ve hiçbir kimseye para vermeyerek (duş kullanmak için önce karşı kampı önermesi sonra da bunu 2.5 YTL ye sıcak su ile duş diye satması ya da amatör rock grubu adı altında çocukları sahneye çıkartıp parasız konserler verdirmek) karını arttırmış olsa gerek.

Tüm festival alanında 1 tek kapalı duş alanı yoktu .(Bunu 3. gün söylememize karşın kendisinin bilgisi yokmuş ve sadece organizasyondan sorumlu imiş.)

Yapılan yarışmalarda verilen ödüller bilmeyenler için söyliyeyim.
Yamahanın tshirtü, bandanası, kalem silgi defter gibi orada stand açmış olan katılımcıların isteyen herkese verdiği şeylerdi ya da yarım ekmek köfte

EN karizmatik bayan motorcu dalında festival halkla ilişkiler sorumlusu mine hanımın aldığı birincilik (sonrasında lütfetmiş gibi seda ya verse de) rezilliğin daniskasıydı...Kendisi bindiği motoru düşmeden ancak 10 mt ilerletebiliyordu. Yani aldıkları para yetmiyormuş gibi gelen ödülleri bile kendilerine yontacaklardı az daha yuhaladık da akıllandılar biraz. Son günkü 10 kategorideki yarışmaya katılımcı bulamamasının sebebi bu olabilir mi acaba
Daha önceden verdikleri yiyecek ve içecek fiyatlarında köfte 3.5 iken KURTARMIYOR bahanesi ile fiyatı 6 YTL ye çıktı. Firmalar da haklı güneş böyle motorcu ticareti yapınca kimse gelmedi onlarda sürümden değil gördüğünden çıkardı acısını

Festivale toplamda giriş çıkış yapanlar 400 kişiyi geçmez son günler sahne civarında 50 kişi ancak vardı. Tam bir rezillik anlayacağınız. Eh güneş kendine bir ev bir araba alır artık. Türk choppers a verdiği cevap da tüm bunları doğruluyor sanırım. "MARMOK TİCARİ BİR KURULUŞTUR". Seneye yapılacak olana gitmek isteyen varsa buyursun gitsin. Duyduğuma göre seneye eski marmokçular da hazırlık yapmış ve bu felekati önlemek için farklı bir isim altında festival yapacaklarmış. Ama güneş şimdiden önlemini almış ve 1 sene sonraki marmokun tarihini bile ayarlamaış 21-24 haziran diye sanırım diğer marmoku saf dışı etmeye çalışıyor.

Tüm bu olumsuzlukları geçersek, harika bir kaynaşım oldu farklı illerde olsak da temelde aynı ortak zevkleri paylaştığımız ortaya çıktı. BMW'de işgüzarlara rağmen BMW F650GS ve country yi dileyen herkes test etti, yamahada mt-03, tenere test motorları idi ve duyduğuma göre emoka da geleceklermiş. Ücretsiz bakım yaptılar.

Çanakkaleden adanaya birçok motorcu ile kaynaştık ve çok güzel anıları paylaştık geldikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra kimse motor festivallerini kar amacı güdmeden hazırlar.

Marmoksuz günler dilerim.

Merhaba
Ben MİNE (Marmok Halkla İlişkiler)
Bu yazıya cevap verip vermemek konusunda uzunca düşündüm ama bu arkadaşıma yazmadan içim rahat etmedi.
Festival ile ilgili bilmenizi istediğim bi şey varsa evet geçen seneye oranla katılımın düşük olduğu gerçeğidir. Bu nedenle sizler için hazırlamış olduğumuz yarışmalarda son günlere kadar ertelendi ve bahsedilen yarışma bir gün öncesi yapılması düşünülürken erteleyip bi sonraki gün yapılmasına karar verdim.Bu kararı vermemin sebebi katılımcının fazla olmamasından kaynaklandi ki o gün bile bir çok arkadaşımız umarım hatırlarlar çadır çadır dolaşarak duyurular yaptım. Bu yarışmayı sizler için düzenlediğimi ve özellikle bayan motorcuların olması yönünde belki gördüğüm her bayan motorcuya nerdeyse yalvarmadığım kaldı ama sonuç 3 bayan motorcu idi 3 cü ise bendim. sonradan katılan 2 arkadaşımız daha oldu ısrarlarımızla ki onlarada beni kırmadıkları için teşekkür ederim. Benim bu yarışmaya katılmamdaki tek amaç ise bayan motorculara destek olmak ve katılımı artırmaktan başka bişey değildi. Organizasyonda olup ta hediye almayı düşünmek veya kendimi seçtirmek gibi bir amacım asla olamazdı beni yıkanda bu oldu jüri yaşamış olduğum olumsuzlar karşısında sadece moral olsun diye adımı anons edip söylemişlerdir. Ben çıktığımda bunu da anons edip herkezin içinde bana moral olsun diye yapıyosunuz teşekkür ederim demiş hediye yada herhangi bişey almamışımdır. Sadece anı fotoğrafı çektirip indiğimde diğer motorcu arkadaşı arayıp bulmaya çalışmış daha sonrasında arkadaşlara hediyeleri diğer 2 bayan yarışmacılara çiçeklerde dahil vermişimdir. Motorda yalpalamama gelince kendi motorum olan suziki maruder 800 ile yarışmaya katılmadığım gibi o dalga geçtiğiniz yalpalama ise tamamen doğru olup yaşadığım moralsizlik ve çıkan sorunlar karşısında ayakta bile duramayacak kadar kötü olmamdan ve tansiyonumun düşmesinden kaynaklanmıştır. Amacım sizler gibi motorcu biri olarak sizlere güzel bir yarışma yapmak ve güzel vakit geçirmeniz için uğraşmaktan başka bişey değildi. buradan sevgili Ogün Bülent'e de bana verdiği destek ve yardım için teşekkür etmek istiyorum. Yani arkadaşım sözün kısası bilmeden, dinlemeden kırıcı olmak yerine biraz düşünceli olmak ve emeğe karşı biraz daha saygılı olmak lazım derim. Katılmak hataydı ama maksadım asla bu değildi.

ulem bu kadar adam EMOK'a gelseydiniz de bizim eğlencemizi 4-5 kat arttırsaydınız ne olurdu sanki :p İstanbulriders komple gelmişti, çok canımız çekti çoook...

Bu sene Marmok 'ta çok eğlendik, aksini iddia edemeyiz, biz ordayken yazılmış çizilmiş açıklama getirelim ne organizasyonla bir ilgimiz vardı, ne komiteyle, ne jüriyle, gürkan olsun ben olayım orda 1 hafta boyunca güneş abiyi bile görüp konuşmuşluğumuz yoktur, ogün abinin konserini izledik, çadırını kuran kurdu, otele yerleşen yerleşti, kamp alanı pahalı mı migrosa gittik, etkinlik yok mu marmaris'e indik, sonuçta hepimiz 10 numara eğlendik, önemli olan budur.

Ben Adana MT , İzmir MT ve diğer tüm MT üyeler ile birlikte çok eğlenceli zaman geçirdik. Kısaca eğlenmesini bilen festival alanı bomboş olsada eğlenebiliniyor.

Bu tarz festivaller amacının motosiklet severleri bir araya toplamak olduğunu düşünüyorum verilen hizmetler belli, mekanlar belli. Tabiki herkesin beklentisi kendine göre. Beni tatmin eden bir festival oldu.

Sırf Barış abiyi görmek için bile o yol gidilir. :cat:
Erhan haklısın ama barış abiyi yada sizi görmeye yine o kadar yol gelirim.. Ama bu marmok rezaleti için 50 km öteye gitmem birdaha.. Eğlenmedik mi ? Eğlendik.. Ama biz marmokta olduğumuzu kafamızdan çıkarmıştık.Dediğin gibi marmokla alakamız yoktu.. Peki bizim gibi olamayan insanlar ne yapsın? Marmoktan medet umupta gelen o kadar insan ?

Açık ve net konuşacağım. İstenen 40 ytl para değil. 500+ ytl benzine harcayan biri olarak verilen 40 ytl yi sorgulamam bile.Ama mekanın 5 yıldızlı bir otel gibi sanılıp gerek yiyecek gerekse satılan diğer saçmalıklar için istenen abartı fiyatlar insana nerdeyim ben ? diye sorduruyordu..
Verilen hizmet fena değildi 7 gün süren bir festival adına.. Ama arkadaş ! Eğer ki sen 1000 kişinin katılacağı 7 gün sürecek bir organizasyonu beceremeyeceksen hiç yapmayacaksın ! Hele yaptıktan sonra tutupta çok şey becermiş gibi övünüp diğer insanları karalamayacaksın..Tamam kolay iş değil takdir ediyorum.. Ama ilk gün dahi.. 100 kişi bile yokken duş sıkıntısı çektik biz. Duş denilen zımbırtıdan akan su ip gibiydi.Ve sürekli doluydu.. Rutin şampuanlı duşumuzu halka açık olan deniz sonrası duş yerlerinden birinde yaparken mustafayla,BWS ile dolaşan elemanın biri gelip arkadaşlar yeter suyu çok açık tutmayın kapatın 1 dk yeter diye azarlar bir üslupla konuştu ve gitti..Mustafayla ben şoklardaydık.Nası bir insan böyle bir şey söyleyebilir? Hani insanlığı bırak mantığa sığmaz en başta.. Çok güldük çok dalgasını geçtik bu konuda.. Daha da önemlisi bu Bws'li tassarruf heyeti üyesinin daha sonra organizasyonu düzenleyen MARMOK başkanı Güneş bey olduğunu öğrendim ! :p
Bu zihniyetteki bir organizasyon düzenleyen insanın yaptığı organizasyon ne derece sağlıklıdır? Yada kendi savunmasında söylediği şeyler ne derece doğrudur ? Düşün düşün cevabı bulunacak şeyler değil gerçekten..

Son düzenleme:
Ateş deyil olm onun adı güneş,hemde balçıkla sıvanmayanından :mrgreen:

TAhmin etmiştim zaten.İsmi ateş olan bir insan böyle bir şey yapamaz.. Hemen düzeltiyorum :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malı olm dusu kapat hemn ısın bıtıncede vanayı kapatkı oda kıralayanlar daha fazla para verdı ya onların duslar ı calıssın vanayı kapatmassan onlara su gıtmıor:D:D

Selam

Marmoka 19 haziranda giriş yaptık ve başından sonuna kadar bulunduk. Görüp duyduklarım sonucunda diyebilirim ki olay tamamen ticaret ve de rezillik. Allahtan biz deniz güneş ve motorcu arkadaşlarla tanışmaya gittik de bir nebze olsun bunları atlattık. Organizasyon notu= koca bir SIFIR dı. Marmok'u güneş bey ele geçirmiş ve ticari bir rant kapısı olarak görmüş motorla ve motorcu ruhu ile ilgi ve alakası olmayan bu adam ve ailesi böyle bir organizasyonun kolay olacağını düşünmüş ki kendisi ve çevresindeki birkaç kişi ile bu olayı gerçekleştirmiş.

Akturdaki 2 kamp alanı geçen sene birlikte festival alanını oluştururken bu sene sadece 1 tanesi (duşu tuvaleti ve tüm altyapısı eksik olan) festival alanı olmuş. Burada amaç para vermeden kar sağlamak. Bizlerden topladığı paralar yanında standlardan aldığı paralar tahminimce ücretsiz gelen içecekleri kendi standında para ile satmak sağladığı bu rantı arttırırken hiçbir yere ve hiçbir kimseye para vermeyerek (duş kullanmak için önce karşı kampı önermesi sonra da bunu 2.5 YTL ye sıcak su ile duş diye satması ya da amatör rock grubu adı altında çocukları sahneye çıkartıp parasız konserler verdirmek) karını arttırmış olsa gerek.

Tüm festival alanında 1 tek kapalı duş alanı yoktu .(Bunu 3. gün söylememize karşın kendisinin bilgisi yokmuş ve sadece organizasyondan sorumlu imiş.)

Yapılan yarışmalarda verilen ödüller bilmeyenler için söyliyeyim.
Yamahanın tshirtü, bandanası, kalem silgi defter gibi orada stand açmış olan katılımcıların isteyen herkese verdiği şeylerdi ya da yarım ekmek köfte

EN karizmatik bayan motorcu dalında festival halkla ilişkiler sorumlusu mine hanımın aldığı birincilik (sonrasında lütfetmiş gibi seda ya verse de) rezilliğin daniskasıydı...Kendisi bindiği motoru düşmeden ancak 10 mt ilerletebiliyordu. Yani aldıkları para yetmiyormuş gibi gelen ödülleri bile kendilerine yontacaklardı az daha yuhaladık da akıllandılar biraz. Son günkü 10 kategorideki yarışmaya katılımcı bulamamasının sebebi bu olabilir mi acaba
Daha önceden verdikleri yiyecek ve içecek fiyatlarında köfte 3.5 iken KURTARMIYOR bahanesi ile fiyatı 6 YTL ye çıktı. Firmalar da haklı güneş böyle motorcu ticareti yapınca kimse gelmedi onlarda sürümden değil gördüğünden çıkardı acısını

Festivale toplamda giriş çıkış yapanlar 400 kişiyi geçmez son günler sahne civarında 50 kişi ancak vardı. Tam bir rezillik anlayacağınız. Eh güneş kendine bir ev bir araba alır artık. Türk choppers a verdiği cevap da tüm bunları doğruluyor sanırım. "MARMOK TİCARİ BİR KURULUŞTUR". Seneye yapılacak olana gitmek isteyen varsa buyursun gitsin. Duyduğuma göre seneye eski marmokçular da hazırlık yapmış ve bu felekati önlemek için farklı bir isim altında festival yapacaklarmış. Ama güneş şimdiden önlemini almış ve 1 sene sonraki marmokun tarihini bile ayarlamaış 21-24 haziran diye sanırım diğer marmoku saf dışı etmeye çalışıyor.

Tüm bu olumsuzlukları geçersek, harika bir kaynaşım oldu farklı illerde olsak da temelde aynı ortak zevkleri paylaştığımız ortaya çıktı. BMW'de işgüzarlara rağmen BMW F650GS ve country yi dileyen herkes test etti, yamahada mt-03, tenere test motorları idi ve duyduğuma göre emoka da geleceklermiş. Ücretsiz bakım yaptılar.

Çanakkaleden adanaya birçok motorcu ile kaynaştık ve çok güzel anıları paylaştık geldikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra kimse motor festivallerini kar amacı güdmeden hazırlar.

Marmoksuz günler dilerim.

Merhaba
Ben MİNE (Marmok Halkla İlişkiler)
Bu yazıya cevap verip vermemek konusunda uzunca düşündüm ama bu arkadaşıma yazmadan içim rahat etmedi.
Festival ile ilgili bilmenizi istediğim bi şey varsa evet geçen seneye oranla katılımın düşük olduğu gerçeğidir. Bu nedenle sizler için hazırlamış olduğumuz yarışmalarda son günlere kadar ertelendi ve bahsedilen yarışma bir gün öncesi yapılması düşünülürken erteleyip bi sonraki gün yapılmasına karar verdim.Bu kararı vermemin sebebi katılımcının fazla olmamasından kaynaklandi ki o gün bile bir çok arkadaşımız umarım hatırlarlar çadır çadır dolaşarak duyurular yaptım. Bu yarışmayı sizler için düzenlediğimi ve özellikle bayan motorcuların olması yönünde belki gördüğüm her bayan motorcuya nerdeyse yalvarmadığım kaldı ama sonuç 3 bayan motorcu idi 3 cü ise bendim. sonradan katılan 2 arkadaşımız daha oldu ısrarlarımızla ki onlarada beni kırmadıkları için teşekkür ederim. Benim bu yarışmaya katılmamdaki tek amaç ise bayan motorculara destek olmak ve katılımı artırmaktan başka bişey değildi. Organizasyonda olup ta hediye almayı düşünmek veya kendimi seçtirmek gibi bir amacım asla olamazdı beni yıkanda bu oldu jüri yaşamış olduğum olumsuzlar karşısında sadece moral olsun diye adımı anons edip söylemişlerdir. Ben çıktığımda bunu da anons edip herkezin içinde bana moral olsun diye yapıyosunuz teşekkür ederim demiş hediye yada herhangi bişey almamışımdır. Sadece anı fotoğrafı çektirip indiğimde diğer motorcu arkadaşı arayıp bulmaya çalışmış daha sonrasında arkadaşlara hediyeleri diğer 2 bayan yarışmacılara çiçeklerde dahil vermişimdir. Motorda yalpalamama gelince kendi motorum olan suziki maruder 800 ile yarışmaya katılmadığım gibi o dalga geçtiğiniz yalpalama ise tamamen doğru olup yaşadığım moralsizlik ve çıkan sorunlar karşısında ayakta bile duramayacak kadar kötü olmamdan ve tansiyonumun düşmesinden kaynaklanmıştır. Amacım sizler gibi motorcu biri olarak sizlere güzel bir yarışma yapmak ve güzel vakit geçirmeniz için uğraşmaktan başka bişey değildi. buradan sevgili Ogün Bülent'e de bana verdiği destek ve yardım için teşekkür etmek istiyorum. Yani arkadaşım sözün kısası bilmeden, dinlemeden kırıcı olmak yerine biraz düşünceli olmak ve emeğe karşı biraz daha saygılı olmak lazım derim. Katılmak hataydı ama maksadım asla bu değildi.

Benim hatırladığım 3 bayan yarışmacı değilde 5 bayan yarışmacı olduğuydu..Ve sizin az kalsın yarışmanın birincisi olacağınızdı..

malı olm dusu kapat hemn ısın bıtıncede vanayı kapatkı oda kıralayanlar daha fazla para verdı ya onların duslar ı calıssın vanayı kapatmassan onlara su gıtmıor:D:D

He ya nasıl bi düşüncsizliktir bu..Düşündükçe hem gülüyor hem sinirleniyorum..

Son düzenleme:
Benim hatırladığım 3 bayan yarışmacı değilde 5 bayan yarışmacı olduğuydu..Ve sizin az kalsın yarışmanın birincisi olacağınızdı..

Sevgili Motosiklet net üyeleri ve bana bu yazıyı yazan Tegu arkadaşım,
Ben öncelikle marmok üyesi bir bayan motorcuyum.Geçen yıl olduğu gibi bu yılda marmok'un ev sahipliği yaptığı festivalde benimde Datça'da yaşıyor olmamdan dolayı festival içerisinde gönüllü olarak muhtelif görevler almam son derece doğaldır. Fakat bu görevler benim festival içerisinde sizler gibi eğlenmemide engellemeyeceği bir gerçektir.çünkü benimde orada oluş amacım sadece yarışmalar organize etmek değil sizlerle tanışıp bir etkinlik içerisinde bulunmaktır. Yani amacım ne kendimi birinci seçtirip egomu tatmin etmek, nede dağıtılan hediyelere sahip olma isteğimdendir. Kaldı ki o hediyeleri firmalardan zaten ben topluyorum ve dağıtırken firma isimlerini defalarca zikrederek firmalarıda onure etmeye çalışıyorum. Organizasyon içerisinde ki bir takım olumsuzlukları hep birlikte yaşadık. Bu olumsuzlukları hiç olmazsa bir takım animasyon ve yarışmalarla giderelim istedik. Benim tek amacım dediğim gibi önce siz motorcularla tanışmak ve sizlere Datça'yı tanıtmak. Bu organizasyonda kendi adıma yaptığım bir hata yada istemeden kırdığım birisi varsa özür diliyorum. Ve festival gibi etkinlikler dışında da sizleri, eşimle birlikte Datça'da ağırlamaktan büyük zevk alacağımı bilmenizi istiyorum.

Ben sadece aklımda kalan doğru bildiğim şeyleri yazdım.Kimseye hakaret edecek yada polemik yaratacak bir amacım yok

Sevgili Moonlight...

Hernekadar Marmok yönetimindede olsan yaşadığımız gerginlik sonrası bizleri yalnız bırakmayarak gece saat 2.30 da çadır kurmamıza yardımcı olman ve bizimle ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederiz. :rendeer:

Yaws amma uzattınız bu konuyu Alla Alla.. Gelin Bu Seneki Mamork İçin anket yapalım bakaLım kaç kişi memnun..

Hem ne die dert ediyorsunuz ki :) ben seneye yapıcam size festival işte :p hemide adanadan dansöz getiricem :p

Bak eğlenceli olur ozaman :p Benim bildiğim tam dansöz gibi bi adam var MT den çağırayımmı:p

Sevgili Moonlight...

Hernekadar Marmok yönetimindede olsan yaşadığımız gerginlik sonrası bizleri yalnız bırakmayarak gece saat 2.30 da çadır kurmamıza yardımcı olman ve bizimle ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederiz. :rendeer:

Yorgun arkadaşım
Datça'ya gelipte gecenin o saatinde sizleri yanlız bırakmak asıl bizim ayıbımız olurdu ve bize yakışmazdı. Bunların yaşanmasına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Burada büyük bir yanlış anlaşılmanın olduğu kesin dilerim sorun en kısa zamanda çözülür.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet seneye bende katılcam en klas bayan motorcu yarışmasına nasıl olsa :mrgreen: anladın sen onuu

Sayın moonlight,
Festival alanında insanların eğlenmesi için çırpındınız,bu doğru.
Hatta yarışmaya katılmadan bmw'ye sinirlenmiş hazır giyindiğimiz içinde marmarise gidelim demiştik,siz gitmeyin yarışmalara katılın diye onca dil dökmüştünüz.
İnsanları eğlendirmek için çok çaba sarf ettiniz.
yorgun'un dediği gibi gece yanımızda çadır kurmaktan tutun,aktur kampında marmok adına defalarca özür dilediniz saatin 02:30'unda.
Bunların hiçbirini göz ardı edemeyiz.O gece ilgi ve alakanızdan bizde size defalarca teşekkür etmiştik,yine çok teşekkür ederim.

Ama marmok ltd'nin patronunun yaptıkları karşısında kimsenin fikrinin değişeceğini sanmıyorum.

Bazı arkadaşlar 60 ytl oranın hakkı değil bu gün gidin 7 gün için kaç para alacaklar sizden diyor.Doğrudur.
Biz memnun kalmayanlar derdimizi tam anlatamadık galiba.
Bu konuların para ile ne alakası var.
Giriş 60 değil 100 ytl'dir.İsterse 200 ytl olsun.Ücretini ödeyen girer.Hatta marmok sitesinde çok önceden 2 kişi girişin 60 ytl olduğunu duyurmuştu.Oraya gelen bunu bilerek geldi.
ama konu o değilki,girişte 60 ytl veriyor ve çadırını kuruyorsun.
Bir gün sonra 20 ytl daha sonra 10 ytl.
Şimdi ilk giren arkadaş kendini ne hissetti.Ben söyliyim keriz gibi hissetti.Gibisi fazla.Keriz yerine koydular insanları.
İşte bu his 60 ytl'den daha pahalı.
İnsanları kızdıran buydu.Yoksa o hizmeti ve doğayı 60 ytl ye alırsın almazsın hadisesi değil bu konu.
3'e 5'e bakan adamlar benzin fiyatınada tepki gösterir,göstermemesinin tek nedeni herkeze aynı fiyat uygulanıyor!!!Farkı fiyat uygula bak bakalım neler oluyor...Bu ayrıntıyı atlamayın.
İnşallah soru işareti kalmamıştır.

Site yönetiminden izin alınmadan bu gibi duyurular yapılamaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR'ın söylediği "Sığ" düşünceye sahip olan kişilerden biri herhalde ben oluyorum. Hakaret etmediğim halde aşağılayıcı ifade yemek hoşuma gitmedi. :farao:

Ben falcı değilim, olayda kimin kime hakaret ettiğini de bilemem. Sadece BBRR ile tartıştığını biliyorum ve sonra da atıldığını. (Tüm mesajlar silindikten olayı anlamayı çalışın, bakalım anlayabilecek misiniz)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim payıma düşen varsa iade ediyorum. :)

Son düzenleme:
Ateş Olmayan Yerden.....

Hemen tüm yazılanları okudum ve Marmok'a gidemediğime yanayımmı sevineyimmi bilemiyorum ama '' Ateş olmayan yerden duman tütmez sözü geliyor aklıma '' Memnuniyetsizliğini dile getiren arkadaşların hiç mi hakkı yok?
Güzellikler mutlaka yaşanmıştır ama niçin farklı giriş fiyatları uygulandı buna pek anlam veremedim:silent: bizler duygusal insanlarız! elbette haksız davranıldığında tepki veririz ve verilmelidir'de......
Kimsenin parayı sokakta bulmadığını hatırlatırım! hakedene değil 60,-ytl, 160.- ytl de ödenir ama.....

umarım bu senenin olumsuzlukları bir yere yazılır ve seneye daha güzel bir '' organizasyon '' olur

Satın alan herzman '' PARA '' olduğuna göre : Para bendeyse Kral benim atasözü yerinde ve doğru sanırım!
Elinizdeki ne olursa olsun, para'ya dönüştürmesini bilemezseniz hiçbirşeye yaramaz...

Son düzenleme:
3milyarlık motorum var elin oğlu 70milyarlık motorla gelmiş giriş ücreti vermemek için tellerden atlıyo adam utandım kalkıp şöyleydi böyleydi deniliyo belki bütün bu şikayetler belki haklıdır ama eğlenmesini bilene güzel bir festival sayılabilir,savaş beyin olayına hiç girmek istemiyorum rant peşinde koşan birine yardım edilmiştir şahit oldum onun festivali kötülemsi çok tuhafıma gitti açıkcası evdeki hesap çarşıyamı uymadı yoksa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar