Marmaris'teki FOK BALIĞI'nın resimleri

Marmaris'in koylarından birini gezerken tesadüfen bir fok balığına rastladık. Badem adı verilen fok balığı olduğunu düşündüğümüz bu mahlukatın resimlerini çektik.Sirklerde kıpır kıpır olan bu yaratık gerçek hayatta bir manda kadar tembelmiş.Yarım saat başında bekledik sadece arada sırada başını kaldırıp etrafı süzdü.Çevredekilere sorduğumuzda hasta falan olmayıp akşam denizde avlandığı, gündüz sahilde yattığı cevabını aldık.Maalesef bu sevimli canlının nesli tükenmek üzere. Belkide ilk ve son kez gördük.Çok yazık.

Son düzenleme:
bundan kaç kilo et,kaç kilo yağ çıkar. :p

tatlı bişeymiş.bide ona bi eş bulun,yanlızlık zor şey :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok şekermiş ama sanırsam biraz hasta gibi duruyor :pale:

Paylaşım için teşekkürler...

vay bizden habersiz gezi haa :cyclopsan
şirin yaratıklar , gerçekten neslinin tükenmesi çok üzücü

hayırdır fok abi bunalım takılıyonnnnn anladım yalnızlık canına tak etti dimi bende senin gibiyim anlıyorum dostum seniii

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sanırım hasta gıbı cunkı o durumdan rahatsız olup kaca bılırdıde,,,ama cok sırın bır hayvann:))))))))))))))

insanıyet namına alın peçete ile silin burnunu baksanıza akıo burnu :) ama çok şeker ya uafk ta çok yaşlıda sayılmaz

gerçekten hasta gibi gariban baksana sümüğü akmış bide burnunda donmuş,girme şu suya bu kadar dedim sana üşütecen diye,sigortanda yok allah bilir

Yazık yaww...:pale:

Daha bunun gibi ; şirin ama nesli tükenmek üzere olan çok canlı var... :pale:

abi sende zaten sanatsal bi ruh var. ben fotoları göremiyorum ama inş fok için hayırlısı oolur.

eee marmariste yaşayıpta gece hayatına takılmassa olmaz demi? :)

forrap bu arada imzanda demişsinki mozilla firefox kullanın hız problemi kalmasın ben kullanıyorum ama fotoları göremiyorum :silent:

Moderatör (forrap)
oFLuAlper,fotoğraflara karşı engelleme felan açıktır.Ayarlardandır,istersen sil yeniden kur,ya da becerebileceksen ayarlara bir göz at...
Firefoxla alakalı bir sorun yok,senin ayarlarda var bir sorun.

açıkçası kısıtlı bilgisayar kullanıyorum. işyerindeki bilgisayar yani. ayarlarda bi problem yok ben baktım ama benim firefoxa bi kaç prograqm eklemek lazım ki fotolari gostersin diye tahmin ediyorum. genede saol :)

işte bu:) ara ara kilo alan bir arkadaşıma fok gibi oldun diyodum artık demeyeyim ari baya varmış bunda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buna türkiyede sadece levrek eş bulunabilir :D antartikadan nasıl gelmiş ki bu manyak aşıkmı ne :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar