Marmaris'te bulutların hali !

İyi akşamlar. Demin deprem oldu. Depremden sonra bulutlar sarardı. Bi resmini çekeyim dedim. Bilgisayara atınca resmi kanım dondu. Yeryüzünü izleyen adamları kadınları görüyormusunuz ? :cyclopsan

580123_419370398084734_66264681_n.jpg

evet dehşet verici.sağda yukarda bir yüz açık ve net gözüküyor. Foto bugünemi ait? Başka foto varmı?

30 dk önce çektim. öylesine çekmiştim. bilgisayara atınca yüzleri farkettim. cidden tüylerim diken diken oldu.

ben goremedim, daire icine alabilir misiniz? voltaren aldim gun boyu 4 tablet, asiri doz oldu galiba, beynim gozlerim bulandi,baska resim var mi

Malesef bi tane çekmiştim. Resmin tam ortasından sağ üst tarafa doğru hafifçe bakarsanız ordaki ilk adamı görürsünüz. Ve yanındaki kadını. ve onun yanındakini.

İşin ilginç tarafı. Deprem oldu. Bulutlar bir anda sarardı ve bu görüntü çıktı ortaya.

FEthiyedeyim burada bulutlar o kadar değil şimdi ise yağmur yağıyor ama az
bugün yine deprem oldu sallandık :(

gercektenn urpertıcı bıse ben sadece ucggen bı kafa sağ yukarda bırde tam asagıya bakan laz bı amca goruom

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağ üstteki yüz ifadesine benzer bulut ilginç.

Ne enteresan çocuklarsınız yahu, bulutları istediğiniz herşeye benzetebilirsiniz, bilmiyor musunuz? Misal sizin o kafaların tam solunda, elektrik direğinin üzerinde birşey var, gördünüz mü onu? Bence bu bulutlar sizinle şey geçiyor, ııııı, şeyyyy, ta... Neyse :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz zorlarsak HAARP bulutları diyebiliriz. :p

Ne enteresan çocuklarsınız yahu, bulutları istediğiniz herşeye benzetebilirsiniz, bilmiyor musunuz? Misal sizin o kafaların tam solunda, elektrik direğinin üzerinde birşey var, gördünüz mü onu? Bence bu bulutlar sizinle şey geçiyor, ııııı, şeyyyy, ta... Neyse :p

Hocam bi uyarı o... kısaca y........ yediniz demek istiyor galiba =))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar